FOTO/ Directorul CNAIR, în inspecție pe autostrada Sebeș-Turda: Promite recepția și deschiderea loturilor 3 și 4, aflate „la coservare” de mai bine de 6 luni, în termen cât mai scurt

Paul Voicu - Primar 2020

Directorul CNAIR a fost  în inspecție pe autostrada Sebeș-Turda. Neaga promite recepția și deschiderea loturilor 3 și 4, aflate „la coservare” de mai bine de 6 luni, în termen cât mai scurt.

Citetește și:  FOTO, VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Viitorul pod peste râul Sebeș are toate grinzile montate

ELIT

Directorul general al CNAIR S.A., Narcis Neaga, a vizitat, vineri, 18.05.2018, în prima săptămână de la preluarea mandatului, șantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

Loturile 3 și 4 sunt cele mai avansate în ceea ce privește gradul de execuție, urmând ca acestea să fie recepționate în momentul în care îndeplinesc toate condițiile impuse de prevederile contractuale.

Mihail David - 2020

Citește și: FOTO,VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 1 ar putea fi deschis, parțial, circulației cu ocazia Centenarului, în preajma zilei de 1 Decembrie 2018

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Se fac eforturi pentru ca aceste două loturi să fie recepționate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce privește soluționarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor.

Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experți.

Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, a vizitat, joi, 17.05.2018 și șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

nedumeritul 19 mai 2018 at 18:15

…mitici neputinciosi ,fara bunavointa, ce mai ?. Daca autostrada ducea de la Bucuresti, la Alexandria , ori la Brasov era deschisa de oarece vreme. …

Sofer 19 mai 2018 at 22:59

Dl Neaga ???
Mor oameni cu familii in accidente
Dl Neaga???
Ce faci prietene
Salariul vine

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...