Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Directorul CNAIR, în inspecție pe autostrada Sebeș-Turda: Promite recepția și deschiderea loturilor 3 și 4, aflate „la coservare” de mai bine de 6 luni, în termen cât mai scurt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul CNAIR a fost  în inspecție pe autostrada Sebeș-Turda. Neaga promite recepția și deschiderea loturilor 3 și 4, aflate „la coservare” de mai bine de 6 luni, în termen cât mai scurt.

Citetește și:  FOTO, VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Viitorul pod peste râul Sebeș are toate grinzile montate

Directorul general al CNAIR S.A., Narcis Neaga, a vizitat, vineri, 18.05.2018, în prima săptămână de la preluarea mandatului, șantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

Loturile 3 și 4 sunt cele mai avansate în ceea ce privește gradul de execuție, urmând ca acestea să fie recepționate în momentul în care îndeplinesc toate condițiile impuse de prevederile contractuale.

Citește și: FOTO,VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 1 ar putea fi deschis, parțial, circulației cu ocazia Centenarului, în preajma zilei de 1 Decembrie 2018

Se fac eforturi pentru ca aceste două loturi să fie recepționate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce privește soluționarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor.

Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experți.

Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, a vizitat, joi, 17.05.2018 și șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

[nggallery id=5642]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea