Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| DEZASTRUL ridicării gunoiului la Alba Iulia. Vicepreședintele ANRSC solicită măsuri: „Destul! Bătaia de joc trebuie să se termine!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

DEZASTRUL ridicării gunoiului la Alba Iulia. Vicepreședintele ANRSC solicită măsuri: „Destul! Bătaia de joc trebuie să se termine!”

În lumina curățeniei deficitare și a ridicării cu întârziere a gunoiului de pe străzile din Alba Iulia, Vicepreședinte ANRSC, solicită măsuri din partea autorităților locale, pentru soluționarea acestei probleme.

„Anul trecut după mai multe prelungiri, la începutul lunii decembrie a început să lucreze în Alba Iulia și în localitățile din jurul municipiului un nou operator de salubrizare.

CITEȘTE ȘI: DSP Alba ia atitudine în problema gunoaielor din Alba Iulia. Alexandru Sinea: „Nu tolerăm așa ceva!”

De atunci cu toate că la Galda avem un depozit de deșeuri ecologic administrat de același operator care și colectează, problemele legate de modul de colectare, curățenia și frecvența ridicării deșeurilor municipale se țin lanț cu o recurență deranjantă.

Pubele pline neridicate la timp, mizerie în zonele de ridicare, levigat care curge din mașinile care colectează, recipiente insuficiente și multe altele.

Cu asta ne confruntăm din ce în ce mai des.

Destul! Bătaia de joc trebuie să se termine!

Solicit măsuri rapide din partea autorităților locale! Așa nu se mai poate!

Respectarea prevederilor contractuale nu este opțională!”, a transmis Daniel Zdrânc, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Codrea Irina Rita, performanță remarcabilă la Olimpiada de Religie, Cultul Greco-Catolic: Eleva de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a obținut premiul II, la Etapa Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codrea Irina Rita, performanță remarcabilă la Olimpiada de Religie, Cultul Greco-Catolic: Eleva de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a obținut premiul II, la Etapa Națională Codrea Irina Rita este elevă în clasa a VII-a A la Școala Gimnazială Singidava Cugir. La etapa națională a Olimpiadei de Religie, Cultul Greco-Catolic, care s-a desfășurat între 9-12 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea