Rămâi conectat

Sport

FOTO: Dezamăgire la Sebeș, după eșecul drastic cu CSM București, „dream team”-ul de Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeș a pierdut categoric în Sala „Florin Fleșeriu” în fața campioanei CSM București, scor 16-32 (8-17), dar nu eșecul din etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal feminin constituie principalul motiv al dezamăgirii.HC Alba Sebes - CSM Bucuresti 86Nu se aștepta nimeni să învingem campioana, dar îmi doream o altă prestație a fetelor, să vedem autodepășire la un duel cu care nu știu dacă se vom mai întâlni. În plus și publicul a fost rece atât cu favoritele, cât și cu oaspetele, cu excepția unor aplauze sporadice”, a declarat președintele Virgil Costea.

Citește și: FOTO: HC Alba Sebeş – CSM Bucureşti 16-32 | Imposibil împotriva campioanei!

În primul rând a fost prestația modestă a „lanternei roșii”, o echipă paralizată parcă de propria-i neputință, cu două-trei excepții (Bianca Curmenț, Ana Ciolan, Andreea Pătulean), dar și publicul din sală. În jur de 400 de spectatori au asistat în tăcere la meci, departe de nebunia de acum câțiva ani când Deva a jucat cu Oltchim Rm. Vâlcea, când sala a fost luată cu asalt.

Fanii au vizionat meciul detașați, fără a se entuziasma nici măcar la fazele spectacol reușite de campioana României, și probabil că asistența redusă, dar și modul de a se comporta sunt consecință a sezonului total ratat al echipei HC Alba Sebeș, devenită principala candidată la retrogradarea directă.

*Șorodoc: „Avem o echipă nouă”

Avem o echipă nouă, raportat la plecările anumitor titulare din tur. Este greu în asemenea condiții, cu atâtea jucătoare tinere, să ne asamblăm din mers. În nebunia noastră noi încercăm să luptăm pentru evitarea retrogradării, dar este dificil, inclusiv mie, și ca antrenoare și ca jucătoare„, a precizat Alina Șorodoc, antrenoarea care nu a evoluat astăzi.

*Teanu Popa: „Sunt dezamăgit de lipsa de curaj a fetelor și de public”

„Le-am transmis jucătoarelor un mesaj ferm: sunteți privilegiate că jucați handbal. În al doilea rând că activați în Liga Națională, iar acum în acest meci aveți oportunitatea să evoluați împotriva unor campioane, jucătoare celebre din Europa. Sunt dezamăgit și de public, pentru că mă așteptam ca echipa să fi încurajată altfel, dar în același timp există regretul că jucătoarele nu au înțeles că trebuia să existe mai mult curaj și încredere în forțele proprii”,  a comentat Seviștean Popa, directorul tehnic al nou-promovatei, ce are un singur succes în elită și numai 4 puncte, după 15 etape.

[nggallery id=1523]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea