Rămâi conectat

Sport

FOTO: dezamăgire la Ighiu, după remiza dintre Performanța și Progresul Pecica, în turul barajului pentru Liga a 3-a

Tudor Stan

Publicat

în

Dezamăgire la Ighiu, după ce Performanța a fost egalată în minutul 89, în prima manșă a barajului de prbaraj Performanta Ighiu - Progresul Pecica 139omovare în Liga a 3-a, de Progresul Pecica, aflată în inferioritate numerică din minutul 22. 

Trupa condusă de Adorian Himcinschi nu a reușit să se impună, deși a controlat cu autoritate întâlnirea, fiind pedepsită de I. Fabian (poate cel mai supraponderal jucător de pe teren), acesta profitând de mingea scăpată în față de Raul Unchiaș la o lovitură liberă. Cu atât mai mari sunt regretele, cu cât amfitrionii l-au făcut mare pe portarul advers M. Rus, iar R. David a lovit transversala în minutul 67!

*În loc de avantaj consistent, doar egal

Performanța pleacă acum cu șansa a doua în lupta pentru Liga a 3-a, fiind obligată să marcheze în Arad, pentru a reuși să-și atingă obiectivul. „Sunt supărat pentru că în repriza secundă, jucătorii nu au profitat de superioritatea numerică și s-au jucat cu ratările. Mai avem speranțe, nu dezarmăm și sunt convins că vom promova„, a spus Traian Rusu, primarul comunei Ighiu.

*Himcinschi: „Rezultatul e nedrept”

Vizibil afectat după acest pas greșit, antrenorul Adorian Himcinschi nu și-a ascuns insatisfacția. „Rezultatul este nedrept, am avut jocul la discreție, am condus cu 1-0, am avut ocazii, o bară, însă dacă nu punctezi când trebuie și nu profiți de slăbiciunile adversarului, suferi”, a declarat Adorian Himcinschi, care însă s-a arătat mulPerformanta Ighiu-Progresul Pecica baraj tur100țumit de prestația echipei sale. „Într-o mare măsură sunt mulțumit de evoluția echipei și păstrăm șanse reale. Ratările ne-au împiedicat să conducem cu 2-3 la zero, iar la golul primit a fost o greșeală în lanț, nu doar Raul Unchiaș este vinovat. Luăm în calcul toate variantele, inclusiv loviturile de departajare și ne vom juca toate șansele, cu ardoare, până la capăt„, a conchis principalul Ighiului.

*Petcuț: „A contat enorm eliminarea lui Gabor”

Mihai Petcuț a contabilizat erorile de arbitraj, decizii care au defavorizat ambele tabere: un penalty pentru Performanța la Bălaș, baraj Performanta Ighiu - Progresul Pecica 54al doilea galben la Marinescu (era a doua eliminare în tabăra arădeană) și neeliminarea lui Potopea.

„Am început mai bine, dar eliminarea a schimbat total cursul jocului. Nu poți să joci la fel în inferioritate numerică. Avem șansele noastre, jucăm acasă, avem publicul, însă promovarea nu este tranșată. Absența lui Gabor ne dereglează, iar adversarul a dovedit forță, așa cum anticipam„, a concluzionat antrenorul formației Progresul Pecica.

[nggallery id=677]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea