Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ Deputatul Florin Roman și-a pus scotch pe gură, în semn de protest, la tribuna Parlamentului: „Le-am spus că nu vor putea sa îmi închidă gura!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, deputat PNL de Alba, şi-a lipit pe gură o bandă de scotch, în semn de protest, arătând că cei din majoritatea parlamentară vor să închidă gura Opoziţiei. Se pare că deputalului i-a fost tăiat microfonul de mai multe ori în timpul dezbaterilor, gestul său venind în momentul în care acuza majoritatea parlamentară că ar fi adoptat o lege în favoarea unui mare distribuitor de produse de uz veterinar.

„În această săptămâna, poate cea mai neagră a parlamentarismului, de mai multe ori, mi s-a tăiat microfonul în mod abuziv. Au trecut legile justiției, care întorc Romania în vremea lui Nastase, când arestările se decideau la partid! Săptămâna asta, majoritatea abuzivă PSD-ALDE a mai dat un tun: o lege în favoarea celui mai mare distribuitor de produse de uz veterinar, în timp ce medicii veterinari sunt umiliți! Am spus acest lucru la tribuna Camerei Deputatilor și au încercat din nou să mă oprească! În semn de protest, simbolic, mi-am lipit scotch adeziv pe gură! Le-am spus însă că nu vor putea sa îmi închidă gura!”, a scris Roman pe pagina sa de facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea