Rămâi conectat

Sport

FOTO: Denisa Komives (CSȘ Blaj), fata de aur: dublă campioană națională cu record personal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Denisa Maria Komives, talentata atletă din „Mica Romă”, a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Național de copii, de data aceasta în proba de 800 de metri, și iarăși cu record personal (2:21.06).

Asta după ce ieri, Denisa urcase pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de 1.500 metri, și tot cu Personal Best (5:00.64).

Sportiva legitimată la CSȘ Blaj și pregătită de Cristina Man a devenit în 2023 de 4 ori campioană națională, de fiecare dată bătându-și recordul personal!!!

În luna aprilie, tot în capitală, sportiva de doar 13 ani a cucerit două titluri naționale la campionatele dedicate copiilor 1 și 2. La București, la etapa finală a întrecerii sportiva pregătită de Cristina Man a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în probele de 800 de metri (cu rezultatul 2:25.39) și 1500 de metri (timpul 5:04.05), ambele curse fiind adjudecate cu stil, cu recorduri personale (PB).

Următoarele competiții pentru sportivii blăjeni sunt săptămâna viitoare când Mihaela Blaga participă la Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter” (în 2-4 iunie, la București), iar George Cozma (aiudeanul recent legitimat) are parte de etapa întâi a Campionatului Național Under 18.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea