Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Delegație din Republica Populară Chineză în Alba, la 15 ani de la înfrăţirea județului cu Provincia Gansu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de prietenie dintre Judeţul Alba şi Provincia Gansu, în perioada 25 – 27 martie 2019 este prezentă la Alba Iulia o delegaţie din Republica Populară Chineză, condusă de doamna vice-guvernator He Wei. Primirea oficială a fost făcută marți, la Sala Unirii, iar în următoarele zile oaspeții vor face vizite de lucru şi documentare în judeţul Alba.

Delegația chineză a fost întâmpinată tradițional, cu pâine și sare, au fost susținute discursuri, s-a vizionat un film de prezentare al județului Alba, s-au făcut schimburi de cadouri și a avut loc un scurt moment artistic susținut de ansamblul de muzică populară al Centrului de Cultură Augustin Bena. Din partea județului Alba au participat la eveniment președintele CJ Ion Dumitrel, directorul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia și reprezentanți ai altor instituții.

”Anul acesta Judeţul Alba sărbătoreşte 15 ani de la înfrăţirea cu Provincia Gansu din Republica Populară Chineză, în data de 26 aprilie 2004 fiind semnat un Protocol privind promovarea consolidării relaţiilor de prietenie dintre Judeţul Alba şi Provincia Gansu din Republica Populară Chineză, prin intermediul acestui protocol consolidându-se relaţiile de prietenie şi cooperare între cele două părţi, în domenii diverse: economie, tehnologie, cultură, educaţie etc. Protocolul privind relaţiile de prietenie prevede că cele două părţi vor realiza schimburi şi cooperări în domenii amintite şi altele, că vor menţine legăturile între departamentele de profil pentru facilitarea consultării în ceea ce priveşte schimburile şi cooperarea, alte probleme de interes comun”, a precizat reprezentantul Consiliului Județean Alba.

[nggallery id=6913]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea