Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| Delegația TNL Alba, prezentă la Gala premiilor Tineretului Național Liberal „Mircea Ionescu-Quintus”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi, generația de tineri din prezent suntem altfel. Suntem generația altfel. Suntem radicali. Suntem neiertători.

Suntem raționali. Suntem visători. Suntem adulți și copii în același timp. Sunt prea multe lucrurile pe care am dori să le îmbunătățim sau chiar să le schimbăm. Doar cu implicare și în număr cât mai mare putem realiza acest deziderat. Vocea tinerilor trebuie să fie puternică și să fie ascultată. Cu pași mărunți ne îndreptăm înspre acest ideal.

În weekendul care a trecut, delegația din partea TNL Alba a reprezentant tinerii județului la Gala premiilor Tineretului Național Liberal „Mircea Ionescu-Quintus”, care a avut loc la București. Au participat personalități din Guvernul României, europarlamentari, colegi din TNL România cu care ne mândrim atât în țară, cât și peste hotare. În prezența președintelui PNL, domnul Ludovic Orban și a premierului României, domnul Florin Cîţu, s-au acordat numeroase premii, care au reprezentant încununarea eforturilor din ultimul an și implicarea tinerilor în proiecte menite să ajute comunitățile din care fac parte. Concluzia serii a fost faptul că se pot face multe lucruri frumoase pentru cei din jur, atâta timp cât există voință, implicare, gânduri pozitive și susținere din partea cetățenilor și autorităților locale și centrale. A fost o seară specială, încărcată cu emoții și cu speranța că lucrurile intră pe făgaș normal, încet dar sigur. Le mulțumesc colegilor de la Organizația TNL Alba Iulia, TNL Sebeș, TNL Cugir, TNL Blaj și TNL Abrud că mi-au fost alături și că am reprezentat cu mândrie a doua capitală a României.

În altă ordine de idei, împreună cu colegii mei am reușit actualizarea site-ului organizației, https://tnlalba.ro/ , unde, pe pagina principală, se poate observa secțiunea ”IA MĂSURI”. Prin urmare, dorim să lansăm o provocare pentru locuitorii din județul nostru, și anume îndemnăm tinerii și nu numai, să ia inițiativă în vederea dezvoltării comunității. Suntem o echipă care crede în dorința acestora de a se implica în demersul lucrurilor la nivel local. Dacă ești unul dintre acești tineri și ai o idee, o sugestie pentru a dezvolta propria comunitate, pentru a iniția un proiect sau un eveniment, te așteptăm să împărtășești ideile, iar noi te putem susține în ceea ce ți-ai propus. Totodată, precizăm faptul că apartenența politică nu reprezintă o condiție pentru a trimite un mesaj și a intra în conversație cu organizația noastră.

Dacă persoana în cauză dorește ca mesajul să fie anonim, va lăsa libere câmpurile nume și email. Însă, în aceste condiții, din păcate nu putem răspunde la mesaje. Dar vă asigur că toate mesajele sunt recepționate și vizualizate.

În încheiere, doresc să mulțumesc pentru mesajele și susținerea dumneavoastră. Mă bucur să observ faptul că încă mai există oameni care cred în puterea tinerilor și care încearcă să îi ridice, în loc să le pună piedici sau să îi ignore. Cu toată gratitudinea din partea noastră, TNL ALBA, mulțumim și la mai bine!

Alexandra Pașca, Președinte TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea