Rămâi conectat

Sport

FOTO| Debut cu dreptul pentru CSO Metalurgistul Cugir în Divizia B la şah

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut cu dreptul pentru CSO Metalurgistul Cugir în Divizia B la şah

Găzduită de Hotelul Leul de Aur din Sebeş, seria de recalificări a Diviziei B la şah reuneşte la start 5 echipe din Bistriţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Cugir care îşi dispută ultimul loc calificant în Divizia A din 2023.

După ce au ratat calificarea într-o grupă în care a promovat o altă echipă din judeţul Alba, CSM Unirea Alba Iulia, şahiştii cugireni au debutat excelent în grupa de recalificare învingând cu 3-1 una dintre favoritele la promovare, Asociaţia Şah Club Bistriţa.

Victoriile echipei cugirene au fost obţinute de campionul naţional de amatori Romulus-Cristian Ştefan, care l-a învins la masa 1 pe maestrul FIDE Paul Rusan, şi Ovidiu Crăciun, care a trecut la masa 3 de Vasile Strugari, un tânăr şahist năsăudean care s-a remarcat şi ca jucător profesionist de poker! La mesele 2 şi 4 Ilie Arion şi Doru Jiroş au remizat împotriva lui Radu Chima şi Denis Şandor.

În al doilea meci al primei runde, ACS Napocensis Active Cluj-Napoca 1 a învins ACS Napocensis Activ Cluj-Napoca 2 cu 4-0 şi va întâlni în runda următoare echipa din Bistriţa, în timp ce CSO Metalurgistul Cugir va juca împotriva ACS Alfil Piteşti.

Meciurile din seria de recalificări a Diviziei B de la Sebeş se vor încheia marţi 29 decembrie, dar evenimentele şahiste continuă în perioada 2-6 decembrie la Sebeş şi Alba Iulia cu Festivalul Internaţional al României la Şah organizat de Federaţia Română de Şah şi Consiliul Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea