Rămâi conectat

Sport

Foto: de Valentine’s Day, înfrângere pentru handbalistele cugirene: CSO Cugir – CSŞ Mediaș 19-25 (7-11)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Îndrăgostiților nu a fost cu noroc pentru handbalistele junioare III de la CSO Cugir, acestea pierzând derbyul de serie cu Club Sportiv Școlar (CSȘ) Mediaș, cu scorul de 17-21.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Urări de  Valentine’s day. Felicitări pe care le puteți trimite prin SMS de Valentine’s day

Meciul s-a disputat în Sala de Sport a Școlii Generale nr. 3, partida contând pentru etapa a XIV – a din sezonul regulat al Campionatului de handbal feminin, rezervat junioarelor III, seria G.Ea CSO Cugir - CSS Medias handbal 47a pus față în față echipele de pe clasate pe locuriile 6 în clasament – CSO Cugir și locul 5 în clasament – CSȘ Mediaș.
Partida a fost controlată de la un capăt la altul de oaspete care au fructificat și implicit punctând la fiecare ocazie avută. La pauză tabela indica o diferență de patru puncte 7-11.
După pauză s-a păstrat același scenariu cu oaspetele la timonă,acestea punând la un moment dat între ele și gazde o diferență de șase puncte. Junioarele antrenate de tandemul Micu-Bașca au început cursa de urmărire acesta fiind vizibilă imediat și pe tabelă gazdele apropiindu-se la două puncte de vizitatoare.
Dar apărarea rariefiată plus ratările din șase metri le-au permis vizitatoarelor să refacă pe tabelă diferența de 6 goluri care s-a păstrat până la finalul jocului.
În clasament continuă să conducă LPS Banatul Timişoara cu 32 de puncte,urmată de LPS Sebeş cu 29 de puncte şi CSS Petroşani cu 27 de puncte.

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Principalele marcatoare ale meciului au fost: *CSO Cugir:Karina Romaniuc și Cătălina Ursa câte 7 reușite,iar de partea cealaltă *CSS Mediaș:Anda Câmpean și Lavinia Muntean 9 reușite.
Echipele care au evoluat: CSO Cugir:Maria Sandu, Alina Romaniuc, Karina Roman, Cătălina Ursa, Denisa Dânşoreanu,Luiza Tomoşoiu,Mihaela Martinescu, Mianda Heroiu, Sorina Costea, Timeea Cerchizan, Adnana Căprariu, Daria Cibian. Antrenori:prof Petru Micu şi prof.Ioan Başca.
CSȘ Mediaș:Lucia Caragiu,Alexia Jiga,Alexandra Ispas,Timeea Hăjmășan,Adina Tudor,Anda Câmpean,Mădălina Luca,Sorina Duma,Lavinia Muntean,Andreea Duma,Oana Zoltan,Daciana Rus,Daniela Beldean,Daniela Solomon.Antrenor:Maria Cândea.

Citește și: Mesaje de 8 martie și felicitari de ziua femeii pentru femeile din viața voastră

Reacții la cald:Maria Cândea – antrenoare CSȘ Mediaș:”Sperăm să ne calificăm la turneul semifinal contăm pe punctul în plus pe care o ne fie acordat pentru respectarea cerinței privind talia,meciul e meci,orice e posibil,sperăm la locul 4 și implicit la calificarea despre care v-am vorbit.Despre adversar,bravo lor pentru echipă că.știu că este primul lor an în competiție,sunt perspective și implicit au jucătoare bune”.
Petru Micu,antrenor CSO Cugir:”Ce să spun,felicit fetele de la Mediaș pentru victorie.Despre echipa noastră,le felicit și pe fete pentru dăruință și încrederea din timpul jocului,în vestiar unele dintre ele erau foarte debusolate și supărate din prisma rezultatului. Meciul s-a pierdut și pe faza de apărare mai ales spațiile lasăte libere de care au profitat oaspetele prin cele șase goluri luate la fina, și pe ceea de atac ratările pe care le-am avut din șase metri și din semicercul mic.Mai sunt șapte etape,14 puncte puse în joc,orice e posibil„.

Text-foto: Sorin GIURCĂ

[nggallery id=1623]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea