Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: De Mărțișor, social – democrații au împărţit ghiocei şi mărţişoare femeilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Este o tradiţie ca TSD Alba să marcheze începutul primăverii în fiecare an prin oferirea de ghiocei şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în această zi în oraşul Alba Iulia. 

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

Mai mulți tineri din PSD au oferit doamnelor și domnișoarelor ghiocei şi mărţişoare din dorința de a-și arăta aprecierea faţă de acestea. Social – democraţii din Alba Iulia s-au mobilizat astăzi cu ocazia zilei Mărțișorului şi au adus o bucurie femeilor care se deplasau în zona Centru a municipiului.

Doamnele şi domnişoarele s-au arătat încântate de atenţiile primite, recunoscând că în fiecare an reprezentanții partidului cu trei trandafiri le arată respectul şi preţuirea lor.

[nggallery id=3513]

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00 Alegerile se repetă în ziua de Rusalii, duminică 23 iunie în comuna Poșaga după ce la alegerile locale din 9 iunie, cei doi candidaţi, Aurelia Popa, propusă de PSD, şi Ionel Bulgăr, propus de PNL, primar în funcţie, au avut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea