FOTO: ”DAR din DAR se face RAI”, în Alba. 14 copii, care provin din familii greu încercate de viață, au pășit în noul an școlar cu lucruri noi donate de oameni inimoși

”DAR din DAR se face RAI”, în Alba. 14 copii, care provin din familii greu încercate de viață, au pășit în noul an școlar cu lucruri noi donate de oameni inimoși

În Alba, există un grup de oameni inimoși care atunci când vine vorba de o faptă bună se mobilizează și pun mână de la mână pentru a le aduce o bucurie celor aflați în nevoie. Este vorba despre grupul „Dar din dar se face Rai (Alba)” de pe rețeaua de socializare Facebook, unde internauții înscriși se implică, în măsura în care pot, în diverse cazuri umanitare.

Grupul este administrat de o tânără din Alba Iulia, Adelina Alexandra Joldiș, și, de cele mai multe ori, ea este și cea care prezintă cazurile.

Ultimul caz care i-a mobilizat este despre câțiva copilași care provin din familii defavorizate și care, cu ajutorul lor, la început de an școlar, au călcat pragul școlii  la fel ca și ceilalți copii cărora viața le-a oferit mai multe, cu hăinuțe și rechizite școlare noi.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și a oamenilor cu suflet mare, am finalizat și acțiunea caritabilă cu ocazia începerii noului an școlar. Prin urmare, 14 copilași care provin din 6 familii greu încercate de viață, ieri au pășit în noul an școlar cu lucruri noi donate de oameni inimoși. Și pentru că hainele și rechizitele nu țin de foame, le-am dăruit inclusiv mâncare pentru sandvișuri la școală. Încă o dată avem mulțumirea sufletească, că din puținul fiecăruia am reușit să ne unim pentru copilașii cărora viața nu le-a oferit atât de multe precum ne-a oferit nouă”, spune Alexandra.

De fiecare dată, tânăra cu suflet mare obișnuișete să revină cu imagini după fiecare acțiune. Astfel, cei care se implică  și nu pot ajunge acasă la cei aflați în nevoie, se pot bucura de gestul lor vâzând în fotografiile postate fericirea de pe chipurile celor ”bătuți” de soartă atunci când își primesc darurile.

Miracolele sunt la îndemâna oamenilor cu suflet mare! Așadar, cei care doresc să se implice în cazuri sociale de genul pot adera la grupul respectiv, pe rețeaua de socializare Facebook, AICI. Așa după cum se arată și în imaginea reprezentativă de pe grup, NIMENI NU A DEVENIT SĂRAC oferind!

Citiți și FOTO: ”DAR din DAR se face RAI”. Sobă nouă pentru nea Niculiță și tanti Salvina, doi bătrânei nevoiași din Apuseni, cumpărată de oameni cu suflet mare

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...