Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Curs festiv emoţionant al absovenţilor elitişti de la Colegiul Tehnic din Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Curs festiv la Colegiu Tehnic Aiud04În Sala Festivă a Colegiului Tehnic din Aiud, a avut loc zilele trecute Cursul Festiv al clasei a XII- a B, profil economic, moment deosebit atât pentru absolvenţi cât şi pentru părinţi, prieteni, profesori şi toţi cei prezenţi la eveniment.Terminarea liceului este un moment important pentru fiecare adolescent, de aceea amintirea unică a ultimei întâlniri cu profesorii lor, cu sălile de curs, cu şcoala în care au învăţat, este de neşters din memoria fiecărui absolvent.

Cu dragoste şi pasiune, în cadrul cursului festiv, Curs festiv la Colegiu Tehnic Aiud01diriginta clasei, prof. Daniela Căpâlna  a evidenţiat calităţile fiecărui elev din clasa a 12- a B, oferindu-le diplome pentru munca depusă şi rezultatele obţinute. Elevii, la rândul lor, şi-au arătat respectul şi aprecierea faţă de cei care le-au fost mentori în cei 4 ani de şcoală. I-au onorat cu prezenţa la acest eveniment emoţionant, directorea Colegiului Tehnic, Veronica  Ciortea şi d-na dir. adj. Cornelia Bolca. Dintre profesorii prezenţi amintim cu respect numele prof. Antoneta  Bratina, Oana Man, Ramona Buta, Camelia Oţel, Nicolae Pistol, Lucian Căpâlna, Elvira Pădurean.

 Ceea ce merită menţionat este că, din cei 30 de elevi ai clasei, 28 au terminat clasa a 12-a cu medii peste 8.00. Părinţii absolvenţilor, prezenţi în sală în număr foarte mare, au trăit la maximă intensitate  şi emoţie momentul în care copiii lor, ca nişte adevăraţi învingători, şi-au luat la revedere de la tot ceea ce a însemnat pentru ei Colegiul Tehnic Aiud, o şcoală de elită, cu oameni minunaţi, dedicaţi meseriei de dascăl, unde ei au petrecut cei mai frumoşi ani ai vieţii lor şi şi-au însuşit cunoştinţe însemnate ce le vor fi de real folos în viitor.

 Finalul a fost o uriaşă îmbrăţişare a 30 de suflete de copii cu diriginta lor, d-na prof. Căpâlna Daniela, care i-a iubit, i-a îndrumat, i-a călăuzit pe drumul cel bun în anii lor de liceeni şi promisiunea că vor rămâne prieteni pe viaţă.

 Succes clasei a 12- a B, Colegiul Tehnic Aiud!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea