Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

FOTO Cum și-a început Elena Udrea dimineața: Jogging cu fetele, în Cetatea Alba Carolina

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
  • Pentru a-și menține silueta, dar și pentru a avea energie în confruntarea cu Ponta

Elena Udrea04Elena Udrea, candidatul PMP la Președinția României a alergat astăzi, de la ora 8.00, în Șanțurile Cetății, fiind prezentă la Alba Iulia într-o precampanie pentru alegerile prezidențiale, și ieri, la Sebeș, de zilele municipiului. Șefa PMP a fost însoțită de alte două doamne: președintele organizației de femei Ruxandra Dragomir și Petronela Dăscălița, președintele organizației de tineret a PMP Alba.

”Campania electorală pentru prezidenţiale nu va fi deloc uşoară şi, pentru asta, am nevoie de energie în fiecare dimineaţă. Soluţia cea mai bună rămâne ora de mişcare, pe care am de gând să o respect în fiecare zi a acestei campanii. Mai ales că acum am echipament sportiv nou, achiziţionat ieri din Sebeş.

În această dimineaţă, am alergat timp de o oră în parcul amenajat în interiorul Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia. Este o investiţie la care am contribuit direct cu aproape 50 de milioane de euro (prin fonduri europene sau alocări bugetare de la MDRT), devenind, cu siguranţă, cea mai mare atracţie turistică din zonă. De altfel, rezultatele au şi început să se vadă: luna trecută, în iulie, aici au fost peste 60.000 de vizitatori, în condiţiile în care, până să se înceapă renovarea, nu veneau mai mult de 1.000. Pentru mine, ca fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, este o bucurie uriaşă să văd că investiţiile pe care le-am făcut îi ajută pe oameni să redescopere România frumoasă.

Pentru toţi cei care nu ştiu ce să facă într-un sfârşit de săptămână, le recomand să vină în Alba Iulia şi să viziteze Cetatea Alba Carolina – garantez că nu o vor uita”, a scris Udrea pe pagina de Facebook.

Elena Udrea și-a anunțat candidatura la prezidențiale de puțin timp, în urma unor neînțelegeri cu Cristian Diaconescu, care nu s-ar fi ridicat la înălțimea așteptărilor.

[nggallery id=2225]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea