FOTO. Cum arată străzile principale din Alba Iulia după o zi cu zăpadă. Utilajele de deszăpezire nu intră în garaj până nu termină de curățat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe străzile principale din Alba Iulia se circulă în condiții bune după ce joi a nins aproape toată ziua, iar Polaris, operatorul care se ocupă de deszăpezire, anunță că utilajele nu vor intra în garaj până nu termină de curățat.

Polaris anunță că a intervenit cu toate cele nouă pluguri în Alba Iulia, după ce a observat că sarea nu își mai făcea efectul, însă traficul a îngreunat activitatea și s-a cerut ajutorul poliției.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Într-o oră și jumătate s-au parcurs străzile principale ale orașului și, la solicitări, și străzile adiacente, cu toate că acestea nu erau cuprinse pe graficul de deszăpezire.

Reprezentanții Polaris transmit că sunt pregătiți să intervină și în noaptea de joi spre vineri, în condițiile în care meteorologii anunță ninsori.

De asemenea, pentru solicitări sau reclamații oamenii pot suna la dispecerat – 0372 030 606 – la care se asigură permanență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Soferul 17 ianuarie 2018 at 22:38

Asta numiti voi dezapezire?

Mihai 17 ianuarie 2018 at 23:29

Nu au intervenit nici marti seara, nici miercuri CORESPNZATOR.
marti ora 19 se patina cu masina in tot asa-zisul oras.
Miercuri erau poduri de gheata, peste tot, NU au bagat lama pana la ZERO. Se merge ca pe un drum pietruit pe Marile „artere”
NU si-au facut datoria!!!

kmr 18 ianuarie 2018 at 8:50

nu fiti rai a venit iarna si i-a luat prin surprindere…….in IANUARIE

Eu 19 ianuarie 2018 at 5:30

Multumim tovarasului hahavel pt contractul excelent cu firma asta! Dezastru dupa cateva ore de ninsoare! Apropo,scrie in articol de arterele principale,dar de restul, adica de 95% de drumuri din satul asta smart?!Scrie ca”nu erau cuprinse in plan”-o da,nu se astepta nimeni sa ninga si prin alte locuri decat bulevardul principal!!!

Comentariile sunt oprite