Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Cum arată străzile principale din Alba Iulia după o zi cu zăpadă. Utilajele de deszăpezire nu intră în garaj până nu termină de curățat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe străzile principale din Alba Iulia se circulă în condiții bune după ce joi a nins aproape toată ziua, iar Polaris, operatorul care se ocupă de deszăpezire, anunță că utilajele nu vor intra în garaj până nu termină de curățat.

Polaris anunță că a intervenit cu toate cele nouă pluguri în Alba Iulia, după ce a observat că sarea nu își mai făcea efectul, însă traficul a îngreunat activitatea și s-a cerut ajutorul poliției.

Într-o oră și jumătate s-au parcurs străzile principale ale orașului și, la solicitări, și străzile adiacente, cu toate că acestea nu erau cuprinse pe graficul de deszăpezire.

Reprezentanții Polaris transmit că sunt pregătiți să intervină și în noaptea de joi spre vineri, în condițiile în care meteorologii anunță ninsori.

De asemenea, pentru solicitări sau reclamații oamenii pot suna la dispecerat – 0372 030 606 – la care se asigură permanență.

[nggallery id=5121]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea