Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Cum a ales un polițist să se ascundă pentru a vâna cu pistolul radar șoferii vitezomani, pe autostrada A3: „Ar trebui să se schimbe definiția din DEX la boschetar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a ales un polițist să se ascundă pentru a vâna cu pistolul radar șoferii vitezomani, pe autostrada A3: „Ar trebui să se schimbe definiția din dex la boschetar”

Polițistul rutier care filmează mașinile cu radarul pe autostrada Cluj-Napoca – Târgu Mureș a fost surprins din nou în ipostaza sa originală.

Polițistul se ascunde după stâlpul unui indicator rutier uriaș, după balustrada autostrăzii, și surprinde cu pistolul radar autovehiculele care încalcă regimul circulației rutiere.Se întâmplă de mai multă vreme, pe autostrada A3 Transilvania, între Turda și Câmpia Turzii.

Agentul profită că prezența lui este mascată și ”pescuiește” vitezomani pe bandă rulantă.

La o postare anterioară, din luna februarie, șoferii care au văzut imaginile au spus că trebuie respectată legea:

”Ar trebui să se schimbe definiția din dex la boschetar”, ”Vai de capul meu, nu ne mai facem bine, încă stau pistolarii ascunși să vâneze”, ”Dacă mergi în limitele, n-ai probleme, cine merg repede, e treaba lor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Un val de aer tropical va ajunge în România. Meteorologii anunță temperaturi de până la 20 de grade în weekend, după care va avea loc o răcire a vremii. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea