Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – „U” Cluj 80-32 *Trupa lui Popov joacă în play-off cu CSM Satu Mare

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - U Cluj34CSU Alba Iulia a câştigat duelul studenţesc cu „U” Cluj, scor 80-32 (28-5, 14-11, 19-5, 19-11) şi a încheiat sezonul regulat pe poziţia secundă, cu 50 de puncte (24 de victorii şi două eşecuri), cea mai bună clasare din istorie.

La prima întâlnire pe teren propriu postura de câştigătoare a Ligii Europei Centrale, formaţia lui Popov a făcut un simplu antrenament în vederea play-off-ului cu CSM Satu Mare (meciuri în 2, 5 şi 9 aprilie).

*Popov şi-a odihnit piesele de bază

Sârbul Miroslav Popov şi-a permis să odihnească trei jucătoare de bază, Chadijah Whittington, Tiffany Brown  şi Marina Mandic, în vreme ce Sasa Cadjo n-e evoluat decât 27 de minute.

Echipa universitară a învinsă sâmbătă după-amiaza, pe teren propriu, scor 80-32 (28-5, 14-11, 19-5, 19-11), pe Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă care a contat pentru etapa a 26-a, ultima din sezonul regulat al Ligii Naţionale la baschet feminin, Divizia A. Disputa a fost una cu uşor aer de vacanţă, având în vedere că formaţia oaspete şi-a încheiat sezonul, în timp ce gazdele intră într-o scurtă pauză înaintea debutului de playoff, care va avea loc pe data de 2 aprilie. Confruntarea a fost dominată de trupa antrenată de Miroslav Popov, gazdele au luat repede avantaj confortabil pe tabelă, după primul sfert diferenţa fiind 23 de puncte. Până la pauza mare sportivele din Alba Iulia s-au mai relaxat şi nu au mai marcat atat de mult, scorul după două pătrimi fiind de 42-16. Nicio schimbare nici după revenirea de la cabine, când jocul a decurs într-o singură direcţie.

Această ultimă partidă din sezonul regulat a fost ca una amicală, deoarece am întâlnit o echipă care nu-şi mai dorea nimic şi căreia îi suntem clar superiori. Noi ne-am dorit însă să câştigăm, chiar dacă s-a văzut o relaxare în joc, pentru a încheia aşa cum se cuvine un sezon, până în acest moment, foarte reuşit. Sunt foarte mulţumit de sezonul avut”, a spus antrenorul Miroslav Popov.

Alba îşi trăieşte clipa, bucurându-se de momentul de glorie, trofeul CEWL, plus 4 baschetbaliste ce vor fi prezente la All Star Game 2014, vineri, 28 martie, la Târgovişte, AnneMaria Părău, Chastity Reed, Sasa Cadjo şi Tiffany Brown.

Marcatoare: Ildiko Nagy – 22 de puncte, Breanna Salley – 13, AnneMarie Părău – 13, Chastity Reed –12 , Larisa Toma – 9, Alexandra Uiuiu – 9, Sasa Cadjo – 2.

[nggallery id=1323]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea