Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – ICIM Arad 110-47 | Succes facil, fără emoţii pentru echipa lui Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - ICIM Arad 36Altădată un derby încins, un duel aspru între două rivale la supremaţie în baschetul feminin, acum meciul CSU Alba Iulia – ICIM Arad s-a transformat într-un joc fără emoţii pentru echipa lui Miroslav Popov, care s-a impus facil, scor 110-47 (34-6, 31-13, 19-17, 26-11), în etapa a 20-a a Ligii Naţionale.

*S-a plecat de la 21-0

Fără a forța, albaiuliencele s-au distanțat la 21-0, moment când și Aradul a marcat primele 4 puncte. Luând meciul serios până la pauza mare, CSU a obținut un avantaj umilitor: 65-19. Popov a schimbat liniile și a folosit mai mult jucătoarele ce evoluaseră mai puțin în acest sezon, mai ales pe localnica Andreea Beldian.

*Mai lejer în partea secundă

La reluare, turația motoarelor a fost redusă, dar și așa elevele lui Popov au depășit „suta”, prin coșul marcat de fosta arădeancă Karakasevic, a doua oară în acest sezon, precedentul caz fiind laq Satu Mare.

A fost primul joc în care trio-ul Swanta Dyer, Branika Hayovic şi Jefimija Karakasevic au apărut ca şi oponente ale fostei echipe, al cărui tricou l-au îmbrăcat până acum câteva săptămâni.

Pe de altă parte, CSU Alba Iulia a reuşit un nou succes împotriva Aradului, după 4 eşecuri consecutive.
Au marcat Jelena Antic – 22 puncte, Jefimija Karakasevic – 20, Adriene Webb – 18, Swanta Dyer – 17, Marta Fodor – 16, Sonia Ursu – 13, Elena Dincă – 2, Branika Hazovic și Andreea Beldian – câte 1.

Programul în campionat este condensat, miercuri, 20 ianuarie, tot la ora 16.00 fiind un alt meci acasă, cu CSM Mare, iar sezonul regulat se încheie sâmbătă, 23 ianuarie, la Bucureşti, cu Rapid.

*Candidatură la organizarea Final Four-ului Cupei României

Calificată pentru a treia oară în ultimii 4 ani în careul de aşi al Cupei României la baschet feminin, CSU Alba Iulia intenţionează să depună ofertă pentru a organiza în 5-6 februarie 2016, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” Final Four-ul întrecerii, decizia FRB urmând a fi anunţată la începutul săptămânii viitoare.

Luni, 18 ianuarie va avea loc la sediul Federaţiei Române de Baschet şedinţa de atribuire, prin depunere de ofertă cu strigare, a organizării turneului final, dar şi tragerea la sorţi a jocurilor semifinale

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea