Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CS Năvodari 0-109, în play-out-ul Ligii Naționale de Rugby, cel mai drastic eșec din istorie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a suferit cel mai drastic insucces din istorie, 0-109 (0-50), pe “Cetate”, cu CS Năvodari, în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii Naționale de Rugby.

Câteva zeci de spectatori au asistat la o confruntare disproporționată din start, albaiulienii fiind fără antrenor și cu un efectiv de doar 17 jucători, zarurile fiind aruncate încă din primele 20 de minute, când deja oaspeții au culcat în 5 rânduri balonul în terenul de țintă advers.

Festivalul a continuat până la final, cu 17 eseuri, dintre care 12 transformate de gruparea de pe malul mării. O înfrângere la un scor rușinos, ce intră  în topul sezonului în privința diferențelor înregistrate. CSU, la al 10-lea eșec din tot atâtea meciuri, are cele mai puține puncte marcate (20) și cele mai multe încasate (309) dintre cele 10 combatante din play-out. Etapa viitoare, sâmbătă, 8 octombrie, este deplasare la Știința Petroșani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea