Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia a promovat partidele din cupă cu Phoenix Galaţi *Meciurile vor fi miercuri şi joi, la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Echipa CSU Alba Iulia a luat parte astăzi la o acțiune de promovare prin oraș a primelor partide din acest sezon, din primul tur al Cupei României, cu Phoenix Galați, care vor avea loc în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:00, manșa tur, respectiv joi, 26 septembrie, de la aceași oră, manșa retur.

Conform unui comunicat de presă, sportivele, alături de cei doi antrenori și președintele Consiliului de Administrație al clubului au împărțit pliante și au invitat la cele două dispute locuitorii orașului care s-au aflat la acel moment în Cetatea Alba Carolina, în zona Catedralei Încoronării, în Piața Cetății și în șanțurile Cetății. Astfel de acțiuni de promovare a meciurilor de pe teren propriu, organizate de clubul universitar, vor continua în prioada următoare, atât în diferite zone din Alba Iulia, cât și în mai multe unități de învățământ din oraș.

 Reamintim faptul că anul acesta lotul pregătit de antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan este alcătuit din: AnneMarie Părău, Tiffany Brown, Sasa Cadjo, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Chastity Reed, Ildiko Nagy, Khadijah Whittington, Larisa Toma, Andreea Beldian, Mihaela Gherman și Sica Cuzic.

  CSU Alba Iulia debuteză în sezonul competițional 2013/2014, miercuri, de la ora 18:00, cu o partidă din primul tur al Cupei României la baschet feminin, împotriva nou-promovatei Phoenix Galați.

Sursa foto: CSU Alba Iulia

[nggallery id=307]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea