Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSO Cugir este marea câştigătoare a Trofeului „Gheorghe Ola” 2014, după 3-1 cu Navobi în finală

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trofeul „Gheorghe Ola” 2014 a fost adjudecat de către CSO Cugir, formaţie care a învins Navobi Alba Iulia cu 3-1Festivitate Ene Ola85 în marea finală disputată în Sala Universităţii din Cetatea Marii Uniri. Podiumul a fost completat de CSC Bistra care a învins Unirea Alba Iulia cu 1-0 în finala mică. Cugirenii au dedicat acest trofeu memoriei fostei legende metalurgiste, care s-a stins de curând, Emil Ţimpea.

CSO Cugir bifează un nou trofeu pe plan judeţean după ce în vară a cucerit şi Campionatul Speranţelor „Dragoş Damian”. Micii cugireni s-au impus în marea finală a Trofeului „Gheorghe Ola” cu scorul de 3-1 în faţa echipei Navobi Alba Iulia, meciul fiind plin de ambiţii atât în teren, cât şi în tribune, fiind nevoie la un moment dat de intervenţia oficialilor AJF Alba pentru a potoli oamenii din tribune care protestau vehement la adresa arbitrilor. Medaliile de argint au fost câştigate de CSC Bistra care a trecut de Unirea Alba Iulia cu 2-0 în finala mică.

Golgeter al Trofeului „Gheorghe Ola” a fost Paul Codrea cu 14 goluri marcate. Cel mai bun portar al competiţiei a fost declarat Răzvan Pauletti de la Unirea Alba Iulia, Eduard Todea de la CSC Bistra a câştigat premiul de cel mai bun jucător al turneului.

[nggallery id=2565]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea