Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia și Karate Forever Alba Iulia, medalii la naționalele de Kumite IKU

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Karateka din Cetatea Marii Uniri, sportivi legitimați la cluburile CSM Unirea Alba Iulia și Karate Forever Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat la Oradea, la Campionatul Național de Kumite IKU, centuri maro și negre.

Zestrea competitorilor albaiulieni a cuprins 11 medalii (una de aur, 5 de argint și tot atâtea de bronz), adjudecate de 6 concurenți, campioană națională devenind Ariana Sută (CSM Unirea Alba Iulia).

Sunt performanțe deosebite pentru elevii noștri, iar o confirmare a acestor rezultate vine de la convocarea fetelor Ariana Sută, Denisa Mincea și Diana Surcă în lotul național al departamentului IKU-Federația Româna de Arte Marțiale, care va participa în perioada 25-29 octombrie la Campionatul European IKU, în Slovenia, la Novo Mesto”, a spus Simion Băluță.

Pentru sportivii din categoria de vârstă -14 ani urmează, sâmbătă, 27 mai,  Campionatul Național IKU, găzduit de Piatra Neamț.

Rezultate, CSM Unirea Alba Iulia (antrenor Simion Băluță, director Radu Mrcea Urcan): *Ariana Sută (15-16 ani, categoria -55 kg): campioană națională la kumite, viccempioană la kumite rotativ, bronz la kumite echipe; *Mădalina Miclea: vicecampioană națională la kumite rotativ, bronz la kumite echipe; *Eliza Lebădă: vicecampioană națională la kumite rotativ, bronz la kumite echipe;

ACS Karate Forever (președinte Alina Bălută)/ ACS Petrom & Petrofac Karate Oltenia (președinte Simion Băluță): *Denisa Mincea (16-17 ani): vicecampioană națională la open, bronz la kumite rotativ; *Diana Surcă (14-15 ani, categoria -55 kg): vicecampioană națională; *Alexandru Martin (12-13 ani, categoria -60 kg): medalie de bronz. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea