Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia și Karate Forever Alba Iulia, medalii la Cupa României de karate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, în Sala de Sport a Universității de Vest din Timișoara, s-a disputat Cupa României Karate IKU-FRAM, competiție importantă la care au concurat peste 400 de sportivi de la 31 de cluburi din țară, între care și CSM Unirea Alba Iulia și ACS Karate Forever.

“Sportivii celor două cluburi din Cetatea Marii Uniri se pregătesc pentru participarea la Campionatul European IKU care se va desfășura în Novo Mesto, Slovenia, în perioada 26-27 octombrie”, a precizat antrenorul Simion Băluță.

Astfel, la Europene Eliza Lebădă și Ariana Sută (CSM Unirea Alba Iulia), Denisa Mincea și Diana Șurcă (Karate Forever Alba Iulia) vor reprezenta România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dar iată rezultatele:

*CSM Unirea Alba Iulia (director Radu Mircea Urcan, antrenor Simion Băluță): Eliza Lebădă (categoria +55 kilograme) – medalie de argint la kumite, 14-15 ani. După acest rezultat, eleva Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a fost promovată în lotul național; Mădălina Miclea (categoria -47 kilograme) – medalie de bronz la kumite, 14-15 ani.

*ACS Karate Foerver Alba Iulia (președinte Alina Băluță, antrenor Simion Băluță, instructor Mihai Mercan): Daria Furdui (legitimată și la CS Mihai Dan do Călan) – medalie de argint la kumite; Mihai Zamfir (dublă legitimare cu Mihai Dan do Călan) – medalie de aur la kara și medalie de bronz la kumite; Alexandra Peșterean (și la Mihai Dan do Călan) – medalie de bronz la kata și medalie de argint la kumite; David Strugari (dublă legitimare cu Mihai Dan do Călan) – medalie de aur la kara și medalie de bronz la kumite; Mihai Mutu (și Petrom & Petrofac Karate Oltenia) – medalie de argint la kumite; Alexandru Martin (dublă legitimare cu Petrom & Petrofac Karate Oltenia) – locul 5 la kumite; Anamaria Răileanu (dublă legitimare cu CS Mihai Dan do Călan) – locul 5 la kumite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea