Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 2-3 *Performanţă istorică pentru echipa din „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Bucuresti - Volei Alba Blaj12Volei Alba Blaj a scris o pagină de istorie prin calificarea în „careul de aşi”, o echipă înfiinţată în urmă cu 3 ani obţinând calificarea în semifinale, unde se va duela cu Dinamo!

CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj s-au confruntat în al doilea joc din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, scor 2-3 (25-19, 22-25, 21-25, 25-13, 11-15), miza fiind calificarea în semifinalele întrecerii.

*”Sunt mândru de echipă”, a spus primarul Rotar

Evoluţie palpitantă a scorului, 1-0 pentru CSM, 2-1 pentru Blaj, egalitate 2-2 şi totul s-a decis în „setul de aur”, câştigat de Blaj. „O performanţă pe care nu ştiu dacă o va egala vreodată o echipă dintr-un oraş cu 20.000 de jucători. Blajul reprezintă ceva în sportul românesc în acest moment, într-un campionat foarte tare, ce dă două echipe în Liga Campionilor. Tot respectul meu jucătoarelor, antrenorilor şi conducerii„,  a declarat primarul Gheorge Rotar.

Echipa lui Branko Gajic conducea cu 1-0, după succesul din Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-0 şi aseară a reuşit un rezultat de senzaţie, accedrea între primele 4 formaţii din România, o performanţă de răsunet.

În jur de 350 de spectatori au fost prezenţi în Sala „Unirea” din Dobroeşti.

Branko Gajic a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Milagros Collar, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Luminiţa Trombiţaş şi Katija Medved, au mai intrat Adina Stanciu, Miroslava Kijakova, Denisa Viloiu, Ramona Rus, (n-a jucat Florencia Busquets)

[nggallery id=1270]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea