Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, CS Zlatna – Precizia Săcele 2-1 (2-1), în prima manșă a duelului interjudețean | „Vulturii albaștrii” au învins vicecampioana națională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna, campioana județului Alba la nivelul juniorilor A1 pentru al doilea an consecutiv, a reușit o victorie importantă în manșa tur a etapa interjudețeană a competiției juvenile, 2-1 (2-1), cu Precizia Săcele, reprezentanta județului Brașov, vicecampioană națională anul trecut.

Au înscris D. Cristea (5), Al. Greuruș (28), respectiv Dobrean (24), returul disputându-se duminică, 10 iunie, de la ora 18.00, la Săcele.

CS Zlatna a repurtat prima victorie din istorie la nivelul fazei interjudețene a juniorilor A1, după ce anul trecut aurarii au fost învinși în dubla cu Unirea Sântana.

Aproximativ 300 de spectatori au asistat pe „Minaur” la singurul joc din această fază a competiției juvenile disputată la lumina reflectoarelor.

„Vulturii albaștrii” au început fulminant și au deschis rapid scorul prin D. Cristea (5), reluare cu capul din apropiere, la centrarea lui Cărăbeț și ezitarea goalkeeeperului advers. Tot gazdele au avut alte două oportunități, prin Kiraly (20) – șut peste și 22 – trasor în diagonală. Vizitatorii echilibrează și egalează pentru Dobrean (24) – scăpat singur, l-a învins pe D. Iviniș. Aurarii nu renunță și majorează avantajul, după o fază fixă, centrare Kiraly, o nouă eroare a portarului advers, reluare cu capul a lui Al. Greuruș (28). Campionii Brașovului au o ocazie mare de a restabili echilibru, prin Bilivolschi, însă D. Iviniș a intervenit excelent!

La reluare, vizitatorii au amenințat primii buturile adverse, Iviniș reușind o altă paradă de senzație în fața lui Bilivolschi, iar la faza următoare a ratat incredibil Cioran – cap alături! După o perioadă de acalmie, D. Cristea (84) a avut oportunitatea să închidă meciul, însă Borcea s-a reabilitat după erorile anterioare, și a respins de lângă bara stângă. În final, în distribuția gazdelor a debutat Dan Toma, un fotbalist de numai 14 ani.

Echipe de start: CS Zlatna: Iviniș – Al. Greuruș, Negrea, Tontea, Bradu, Truță, Bustan. Cărăbeț, Kiraly,  D. Cristea, An. Greuruș; rezerve Mătășer, Pușcău, Adam Gîta, Nistor, Novăcean, Toma. Antrenor Alin Cîmpean

Precizia: Borcea – Bălan, Pășcuță, Unguraru, Farkaș, Bilivolschi, Cioran, Pivoda, Benedek,. Nechita, Dobrean; rezerve Ciubotaru, Bratfălean, Ardelean, Giangu, Popoviciu, Brebeanu. Antrenor Gheorghe Latcu.

Precizia Săcele este câștigătoarea ultimelor trei campionate din Brașov, la nivelul juniorilor A1, în stagiunea încheiată fiind invincibilă: o remiză în cele 28 de meciuri. S-a impus la pas, cu 9 puncte avans față de Aripile Brașov, are cea mai bună defensivă (20 de goluri primite) și a doua ofensivă (163 de goluri, depășită de Aripile Brașov – cu 199 de reușite).

[nggallery id=5742]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea