Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Zlatna – Olimpia Aiud 2-1 (1-0), în Liga a IV-a | Dubla căpitanului Alin Cîmpean și CS Zlatna are maximum de puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa secundă a Ligii a IV-a, pe „Minaur”, CS Zlatna a evoluat împotriva echipei Olimpia Aiud, partida, una spectaculoasă, peste nivelul eșalonului, încheindu-se cu victoria gazdelor 2-1 (1-0), golurile fiind înscrise de fotbaliști ce în stagiunea trecută au evoluat în Liga a 3-a, A. Cîmpean (13, 73), respectiv Coltor (50).

O partidă interesantă pe Ampoi, al doilea act disputându-se în nocturnă. Amfitrionii au început excelent și în minutul 13 au deschis deschis scorul. O minge lungă trimisă de Csiki a fost urmărită de căpitanul Alin Cîmpean, care a profitat de eroarea lui Ov. Oniga și a finalizat cu sânge rece din centrul careului, în stil de atacant veritabil.

A urmat un meci alert și și-au intrat cei doi portari în rol. Mai întâi Olaru (CS Zlatna), adus de la Cuprirom Abrud și-a făcut un debut remarcabil și l-a oprit pe Dănciulescu (32). Meciul s-a încins și nici Ad. Rman nu s-a lăast mai prejos și a intervenit în fața lui Biro (35), perioada cea mai încinsă a jocului încheindu-se cu o nouă paradă a lui Olaru, la acțiunea lui Coltor.

*Coltor a restabilit egalitatea

Aiudenii au restabilit rapid egalitatea, în minutul 50, când „fiul risipitor” Coltor a împins mingea în poartă la o respingere a portarului advers, după un șut al lui I. Sas. În minutul 73, iarăși la serviciu Csiki, minge în centrul careului advers, preluare A. Cîmpean, piruetă și șut fără speranțe. Finalul a fost încins, iar a doua egalare a fost ratată de Bălan (85), reluare cu capul alături. Trei minute mai târziu, Olimpia a revendicat un penalty, pentru un henț, însă H. Balea nu s-a lăsat impresionat. CS Zlatna are maximum de puncte după două runde, iar Olimpia rămâne cu zero în dreptul agoniselii din acest sezon.

 

[nggallery id=4503]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea