Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Viitorul Cluj 2-1 (1-0) | Victorie dramatică la ultima reprezentație internă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a câștigat dramatic, ultima reprezentație internă a anului, cu revelația Viitorul Cluj, scor 2-1 (1-0), cu golul victorie marcat în prelungiri de Cioară. „Soda dragă” și-a luat revanșa după înfrângerea din tur, când a pierdut cu același scor la ultima fază. Trupa lui Paul Ciucă trăiește periculos, iar după eșecul de sub Drăgana, tot în final, 3-4, după ce a condus cu 3-1 la pauză, ocnamureșenii au dat lovitura și au pus punct unei perioade nefaste cu numai două puncte în 5 meciuri. La final, nervii au degenerat, iar D. Roman a văzut cartonașul roșu, pentru proteste vehemente, după încheierea disputei.

*1-0, MIN. 17: CĂT. CREȚ a plasat pe lângă portar, după ce Hetea a deviat cu capul un balon înalt

*1-1, MIN. 51: DOLGHI a marcat din 4 metri o minge respinsă de portar la reluarea lui Porumb, după un corner

*2-1, MIN. 90+1: CIOARĂ reluare din 4 metri, la o eroare a lui Cebotari, după centrarea lui Căt. Creț din dreapta

*Paul Ciucă: „Jucătorii au dat dovadă de caracter”

Suntem bucuroși cu toții. Săptămâna trecută am pierdut pe greșeli mari de arbitraj și aveam nevoie de victoria asta, să simțim că muncim cu rost și nu plecăm înca o dată suparați de la teren, cu sentimentul că meritam mai mult. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de tarie de caracter și nu e prima oară când s-au ridicat după momente când puține echipe ar fi reușit să o facă„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

La reluare oportunitate imensă de majorare a avantajului, Cioară, scăpat singur de la centru, în unghi, a tras peste din 10 metri. S-a restabilit egalitatea, iar Coltor (58) a trimis cu capul din 8 metri, a reținut Cebotari. În minutul 60, oaapeții cer penalty pentru un henț al lui Lupșan, la marginea laterală a suprafeței de pedeapsă, la centrarea lui Bartoș. Ocazie mare a oaspeților: D. Roman (62), cap peste din 8 metri, poziție centrală. Și gazdele au cerut penalty în minutul 65, la un duel Cioară – Porumb. Cioară (75), cap peste la coltul scurt după un corner Guț. Coltor (79) – ocazie excelentă, însă a șutat pe direcția portarului ce a prins în doi timpi, Coltor (86) a trimis cu capul puțin alături de la 14 metri

Prima ocazie a meciului, o lovitură liberă de la 30 de metri, puțin alături. Gazdele au deschis scorul, iar peste două minute, portarul Ed. Mihail a intervenit excelent la șutul lui Pop din 7 metri. O nouă paradă a portarului gazdelor, la șutul lui Al. Roșca, din 10 metri!

Trupa condusă de Paul Ciucă vine după două înfrângeri la rând, acel dramatic derby „de Alba” de sub Drăgana, pierdut în minutul 90, după ce a condus cu 3-1 la pauză, respectiv un set de tenis încasat de la Unirea Ungheni pe teren propriu.

Cu 13 puncte, ocnamureșenii sunt pe locul al 8-lea, având numai două puncte în ultimele 5 întâlniri, precedentul succes fiind în 10 octombrie, acasă, cu Unirea Alba Iulia,în vreme ce tinerii oponenți pregătiți de Marius Popescu au două remize la rând. În meciul tur, Viitorul a câștigat dramatic, gol D. Roman la ultima fază, după ce oaspeții aveau avantaj la pauză. Vor absenta Cioptântă – accidentat și Ceaca – suspendat 4 etape.

Echipe de start:

CS Ocna Mureș: Ed. Mihai – Pintilie (54, Al. Kiraly), Haiduc, D. Lupșan, Cunțan – Guț (78, Ov. Truță) – Căt. Creț, Frențiu, Socaci/cpt, Hetea (54, Coltor) – Cioară. Pe bancă: A. Anghel,  Casian, Moise, Cl. Marcu, Neșan. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund.

Viitorul: Cebotari – E. Bartoș (88, Dreve),  Porumb, Cr. Istrate, Pușcă(88, Resteșan) – R. Baciu (46, Șerbănescu), Dolghi, Al. Roșca, Aparascăi, M. Pop – D. Roman/cpt; rezerve: Mathe, Sucală, E. Moga, D. Moldovan. Antrenor Marius Popescu.

Arbitri Cs. Papp (Luduș), G. Bedohazy (Sf. Gheorghe), L. Ungvari (Haghig) Observatori G. Tomoioagă (Rm. Vâlcea), I. Suciu (Tg. Mureș)

Avertismente: Socaci (41)/ D. Roman (3), Porumb (41), Roșca (61)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea