Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj 2-3 (0-1), nebunie de meci la debutul în 2022! „Virușii” au condus cu 1-0 și au revenit de la 1-2!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima partidă din 2022, CS Ocna Mureș a pierdut cu Sănătatea Cluj, amfitrionii având probleme de lot înaintea debutului în noul an. O partidă nebună în care oaspeții au condus cu 1-0, ocnamureșenii au preluat conducerea, însă „virușii verzi” au dat lovitura și au învins cu 3-2. Un eșec neașteptat pentru „Soda dragă”, ce complică mult lucrurile în Seria a 9-a, rezultat de dezavantajează clar și Unirea Alba Iulia.

La pauză a fost 0-1, gol marcat de Al. Oltean (41). La reluare, amfitrionii au întors rapid scorul, într-o perioadă incendiară: goluri Cioară (54, lansat de D. Lupșan, a plecat din popria jumătate și a drebilat portarul) și Al. Giurgiu (57, ex-uniristul gol la debut, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, deviată de… Cioară). Însă dramatismul a continuat, iar Szolosi (61) a egalat, iar Vescan (65) a înscris un eurogol, înainte de acest gol fiind o bară a lui Cioară. Finalul a fost incendiar, iar la o nouă lovitură liberă a lui Al. Giurgiu (87) portarul advers a reușit să respingă in extremis.

În meciul de astăzi Sănătatea Cluj a aratat ca o echipă mult schimbată în bine. Cu excepța lui Florescu, au jucători tineri, care au pasat bine, au alergat incredibil 95 de minute și în plus au avut si norocul de partea lor. Am revenit de la 1-0, am condus 2-1, dar golul doi al lor, asemănător cu al lui Hagi în ’94 împotriva Columbiei a făcut să fim egalați. Apoi am avut bară la 2-2 și în loc de avantaj nostru, au marcat ei, șut în vinclu de la 18 metri. Am făcut o sigură schimbare până in minutul 91, când am introdus un fundaș central pe care l-am trimis vârf de atac. Mai aveam pe bancă un copil de 16 ani și doi juniori accidentați, Socaci și Ceaca fiind suspendați. Dar a trecut, am pierdut, ne ridicăm si ne pregătim de următorul joc„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

„Virușii verzi’ abordau confruntarea de pe penultima poziție

 

CS Ocna Mureș: Ed. Mihail – Cunțan, D. Lupșan, Haiduc, Al. Kiraly – Guț, Al. Giurgiu, Vasinc, Ov. Truță – Coltor (90+2, Longodor), Cioară; rezerve A. Anghel, Cioargă, Pintilie, Ognean, Oprinca. Antrenori Paul Ciucă, Romeo Arinar.

Sănătatea: Țărmure – Szoloși, G. Florescu, Poenar, C. Cîmpean, R. Oltean, C. Mureșan, Vescan, D. Paul, Zărnescu, Al. Oltean; rezerve Bîlbă, Tilincă, A. Ștefan, Kallemback, Pașca, Laco, Lemnaru, M. Iancu, Nystrom. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kis.

Arbitri Cl. Ștef, C. Bojan, V. Gașpar (toți Tg. Mureş) Observatori I. Duma (Sibiu), M. Ştefan (Orăștie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea