Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Cristian Radu, noul președinte al Tineretului Național Liberal Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegeri TNL Alba 2013 (14)Cristian Radu a fost ales astăzi președinte al TNL Alba pentru următorii 2 ani, în urma Conferinței Județeane de Alegeri a Tineretului Național Liberal Alba. Reuniunea a fost organizată la Casa de Cultură Lucian Blaga din Sebeș, în orașul natal al noului lider de tineret liberal din județ.

Din 124 de delegați care au reprezentat organizațiile locale de tineret din Alba un număr de 113 au votat cu Radu, de altfel acesta fiind și unicul candidat înscris în competiție. 11 buletine au fost declarate nule.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Numărătoarea voturilor pentru stabilirea celor care vor forma viitorul Birou Politic Teritorial al TNL Alba continuă și în aceste momente. Pe cele 20 de locuri de vicepreședinți, membri supleanți, șamd s-au încris 26 de liberali, dintre care 5 sunt femei.

Vicepreședinți: Alexa Daniel, Dan Florin, Lupea Gabriel, Lupu Ovidiu, Moga Teodora, Pașca Adrian, Puie Cristian, Toma Emil
Membrii: Balint Alexandru, Bâscă Ioan, Cotoară Daniel, Cristea Alexandru, Ispas Andrei, Jibotean Marius, Jurjiu Daniela, Lupșe Andrei, Negrea Horea, Opincaru George, Prața Daniel, Savonea Raluca
Supleanți: Arendaș Cristian, Buda Cristian, Rahovean Cristian, Rusu Cosmin Bogdan, Simion Adrian, Toma Ovidiu Adrian

Marele abesent la acest eveniment a fost președintele interimar al TNL Alba, Ovidiu Ciucur, unul dintre adversarii din culise a noului președinte Cristian Radu.

La conferință au participat și Gabriel Pleșa, Dumitru Fulea, Simone Albani, Marius Filimon, Gabriel Lupea, Rareș Buglea.

Cristian Radu are 30 de ani, este membru PNL din anul 2000 și se află la al doilea mandat consecutiv de consilier local în CL al municipiului Sebeș. Este licențiat al Facultății de Sport și Management din cadrul Universitățiii Lucian Blaga din Sibiu, iar în prezent urmeză cursurile unui masterat. Conduce propria afacere, un bar în Sebeș și pe cei opt angajați. Nu este căsătorit, însă este îndăgostit de politică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea