FOTO| Cosmina Pop, şefa Promoţiei 2020 a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”, pe prima pagină a Observatorului militar

Cosmina Pop, şefa Promoţiei 2020 a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pe prima pagină a Observatorului militar

Săptămâna aceasta, pe prima pagină a „Observatorului militar”, este adus un omagiu șefilor de promoție ai colegiilor naționale militare, academiilor categoriilor de forțe, școlilor de maiștri militari și subofițeri, Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” și Universității Naționale de Apărare ” Carol I”! Felicitări!

Printre cei care sunt elogiație de publicație este și Cosmina Pop, şefa Promoţiei 2020 a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

ELIT

Absolventa Cosmina Pop este șefa Promoției 2020 – ,,General Ioan Emanoil Florescu” a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Încă de la începtutul liceului Cosmina și-a stabilit obiective mărețe, reușind prin pregătire intensă și constantă să devină șef de clasă, elev plutonier adjutant și mai apoi șef de promoție. Ea a absolvit colegiul militar albaiulian cu media generală 9,77.

În urma repartiției care a avut loc în 9 iulie, Cosmina a fost admisă la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, specializarea calculatoare și tehnologia informației.