FOTO: Concursul internațional Miss & Mister Wip Model Fashion Kids designers – 30 de copii frumoși și talentați au defilat pe podium

Paul Voicu - Primar 2020

Alba Iulia a găzduit, în perioada 16-20 iunie 2019, concursul internațional Miss & Mister Wip Model Fashion Kids designers, unde 30 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani au defilat pe podium și au încercat să-i cucerească pe membrii juriului cu zâmbetul, atitudinea și talentul lor dar și cu ținute create special de ei.

ELIT

Copiii acestui secol sunt preocupați să arate bine, să fie frumoși, așa că 10 copii designeri și-au prezentat colecțiile care exprimă potențialul creativ, unicitatea și personalitatea fiecăruia dintre ei.

Un juriu format din experți din România, Spania, Germania și Dubai au selectat cele mai bune propuneri pe baza criteriilor detaliate în specificațiile tehnice și de design ale concursului.

Mihail David - 2020

Cei mai frumosi și mai talentați copii designeri din România, au transformat Alba Iulia, timp de două zile, în Capitala Fashion Kids Wip. Printre protagoniști au fost și copii din Alba Iulia, cursanți ai WIP Model Academy.

Evenimentul a fost organizat de designerul internațional Ioana Fashionista I & B Wip Model și s-a desfășurat la Pavilion Mercur.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...