Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Competiție de alergare organizată de Batalionul 136 Geniu „Apulum” în Cetatea Alba Carolina, dedicată Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar. LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi 18 februarie 2019, s-a dat startul competiției de alergare organizată de Batalionul 136 Geniu „Apulum” pe traseul din Cetatea Alba Carolina, activitate dedicată aniversării a 71 de ani de la înființarea Consiliului Internaţional al Sportului Militar.

La activitate au participat cadre militare și gradați profesioniști care s-au întrecut în proba de rezistență la efort fizic pentru îndeplinirea obiectivului principal al activității: promovarea păcii mondiale prin intermediul sportului pentru toți.

Potrivit reprezentantului batalionului, cpt. Iulian Gorun, primii trei clasați, la masculin, au fost: locul 1-plutonier Vintilă Marius; locul 2- maior Hișu Mihai și locul 3- maior Popa Adrian. La feminin, proba a fost câștigată de către locotenent Venter Teodora.

Echipa de comandă a unității a înmânat diplome câștigătorilor și i-a felicitat pe toți competitorii.

Fondat în anul 1948 în Nice (Franţa) – C.I.S.M. are ca obiective principale promovarea sportului, a activităţilor de educaţie fizică în armatele lumii şi a păcii pe întregul Mapamond.

Pană în prezent, în 83 de țări s-a aniversat cel puțin o dată Ziua Consiliului International al Sportului Militar, permițând o mai bună cooperare și relaționare între organizatiile militare si civile. (Z.U.)

[nggallery id=6769]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea