Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Compania Atlas Express & Logistics, controlată de omul de afaceri Hans Schuller, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Atlas Express & Logistics, deținută de omul de afaceri Hans Schuller, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, au anunțat, vineri, la stadion, oficialii clubului.

Omul de afaceri a declarat pentru ziarulunirea.ro că a ales să sprijine financiar clubul de fotbal deoarece consideră că noii investitori, Mihai Oancea și Gicu Grozav, vor face treabă bună.

”Părerea mea este că toți cetățenii acestui oraș, companii care își desfășoară activitatea aici, ar trebui să dea ceva înapoi. Țin să cred că acești doi oameni (n.r. Gicu Grozav și Mihai Oancea) vor face treabă bună aici și pentru aceasta m-am alăturat cu un mic efort. Noi suntem o companie mică, în ascensiune, nu suntem o multinațională să dispunem de bugete nelimitate, dar cred totuși că prin aceasta încurajăm și alți parteneri să pună umărul la proiectul făcut de cei doi”, a spus Hans Schuller.

Oficialii clubului albaiulian nu au precizat valoarea contractului de sponsorizare, însă au afirmat că e vorba de o sumă ”generoasă”.

”Suntem încântați să anunțăm semnarea unui contract de sponsorizare cu Atlas Express & Logistic, renumita companie de curierat rapid internațional. Aceasta va deveni Sponsor Principal al echipei fanion a județului Alba, în sezonul 2017-2018. Fondurile vor fi folosite în special pentru dezvoltarea Centrului de Copii și Juniori a Clubului. Mulțumim Hans Schuller pentru susținerea echipei de suflet a albaiulienilor! Unirea renaște împreună cu voi!”, a postat AFC Unirea Alba Iulia pe Facebook.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia va avea, sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Cetate II, primul meci amical, împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu, de la preluarea echipei fanion a județului de către omul de afaceri Mihai Oancea și fotbalistul Gheorghe Grozav.

Atlas Imobiliare sau Atlas Express & Logistics este o companie privată, înființată în anul 2007 la Alba Iulia, care are ca activitate principală transportul internațional de mărfuri în regim expres. Majoritatea transporturilor efectuate sunt piese din industria auto și componente IT.

[nggallery id=4350]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea