FOTO. Compania Atlas Express & Logistics, controlată de omul de afaceri Hans Schuller, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia

Compania Atlas Express & Logistics, deținută de omul de afaceri Hans Schuller, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, au anunțat, vineri, la stadion, oficialii clubului.

Omul de afaceri a declarat pentru ziarulunirea.ro că a ales să sprijine financiar clubul de fotbal deoarece consideră că noii investitori, Mihai Oancea și Gicu Grozav, vor face treabă bună.

ELIT

”Părerea mea este că toți cetățenii acestui oraș, companii care își desfășoară activitatea aici, ar trebui să dea ceva înapoi. Țin să cred că acești doi oameni (n.r. Gicu Grozav și Mihai Oancea) vor face treabă bună aici și pentru aceasta m-am alăturat cu un mic efort. Noi suntem o companie mică, în ascensiune, nu suntem o multinațională să dispunem de bugete nelimitate, dar cred totuși că prin aceasta încurajăm și alți parteneri să pună umărul la proiectul făcut de cei doi”, a spus Hans Schuller.

Oficialii clubului albaiulian nu au precizat valoarea contractului de sponsorizare, însă au afirmat că e vorba de o sumă ”generoasă”.

”Suntem încântați să anunțăm semnarea unui contract de sponsorizare cu Atlas Express & Logistic, renumita companie de curierat rapid internațional. Aceasta va deveni Sponsor Principal al echipei fanion a județului Alba, în sezonul 2017-2018. Fondurile vor fi folosite în special pentru dezvoltarea Centrului de Copii și Juniori a Clubului. Mulțumim Hans Schuller pentru susținerea echipei de suflet a albaiulienilor! Unirea renaște împreună cu voi!”, a postat AFC Unirea Alba Iulia pe Facebook.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia va avea, sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Cetate II, primul meci amical, împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu, de la preluarea echipei fanion a județului de către omul de afaceri Mihai Oancea și fotbalistul Gheorghe Grozav.

Atlas Imobiliare sau Atlas Express & Logistics este o companie privată, înființată în anul 2007 la Alba Iulia, care are ca activitate principală transportul internațional de mărfuri în regim expres. Majoritatea transporturilor efectuate sunt piese din industria auto și componente IT.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Comentarii

Daniel 21 iulie 2017 at 11:25

era bun si edy!poate se reapuca!

om 21 iulie 2017 at 11:49

Bravo! Respect pentru domnul Hans!

Bobi 21 iulie 2017 at 13:03

Felicitari celor implicati in noul proiect . Imi aduc aminte cu mare drag de meciuri de pe Cetate, pana sa promovam in liga 1. Meciuri cu Olimpia, Oradea (cu 0-2 la pauza si 3-2 pentru noi la final) in care tribuna si galeria de sub tabela de marcaj cantau impreuna si explodau la goluri . Va rog eu, sa nu aduceti la club persoane interesate de comisioane si alte portite de a scoate banii din club . Fiti curati, demni si cinstiti , cereri ajutor cand aveti nevoie si cu siguranta veti aduce si suporterii inapoi . Hai Unirea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...