Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Colegiul „Avram Iancu” Câmpeni – victorie categorică la debutul ONSS de la Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Avram iancu Campeni la ONSS 8Colegiul “Avram Iancu” Câmpeni a câştigat categoric  scor 7-1 (4-1) partida de debut, de la Sebeş, cu reprezentanta judeţului Gorj, la etapa naţională la fotbal-fete, nivel liceal, mediul urban, din cadrul ONSS, competiţie la care participă 8 echipe din ţară. Împotriva Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Tg. Jiu, golurile formaţiei din Munţii Apuseni au fost înscrise de Loredana Bumb – 4, Andrada Selage – 2 şi Ioana Todea. Meciul n-a avut istoric, am avut parte de un debut fără emoţii. Dacă vom câştiga următorul joc, vom fi calificaţi în semifinale“, a declarat Nicolae Achimeţ.

Echipa din Munţii Apuseni a fost repartizată în Grupa B a competiţiei şi va juca în ordine cu Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Tg. Jiu (Gorj), scor 7-1; Liceul Tehnologic Nr. 1 Şuncuiuş (Bihor)vineri, ora 17.00, respectiv Colegiul Naţional „Grigore Moisil” Urziceni (Ialomiţa)sâmbătă, ora 11.00.

Din cealaltă grupă fac parte Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moineşti (Bacău), Liceul Teoretic „Emil Bota” Adjud (Vrancea), Colegiul Tehnic „Banyai Janos” Odorheiu Secuiesc (Harghita, marea favorită), şi Liceul cu Program Sportiv „Mircea Eliade” Bucureşti.

*Rezultate tehnice:

Grupa A: Odorheiu Secuiesc – Moineşti 4-3, Bucureşti – Adjud 9-1.

Grupa B: Urziceni – Şuncuiuş 3-1

Foto George OPINCARIU, Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea