Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO Cine este ”Regina Mierii”: Alina Rus coordonează echipa de ”albinuțe” responsabilă cu ”îndulcirea” evenimentului ”Sărbătoarea Mierii”, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alina Rus, originară din Blaj, a câștigat titlul de ”Regina Mierii” în 2014, de atunci, participă la evenimentele organizate sau realizate în parteneriat cu societățile comerciale Apis și Apidava.

regina Mierii01

Ea are 18 ani, învață la Colegiul Național ”I. M. Clain” din Blaj și a obținut titlul de regină în urma probelor desfășurate la ediția precedentă a evenimentului ”Sărbătoarea Mierii” când era doar o…. ”albinuță”. Juriul a considerat, în urma probelor de talent, dans și creativiate, că merită acest titlu. De atunci a participat la evenimente în țară, unde a avut ocazia să socializeze, să cunoască oameni și chiar să exerseze limba engleză deoarece la astfel de evenimente participă și mulți străini. Spune că acest titlu o onorează, iar cu timpul ar putea participa și la evenimente în alte țări. Din toamnă ea intenționează să urmeze cursurile Universității Tehnice și să-și clădească o carieră din meseria de inginer.

Narcisa Amalia, o ”albinuță” de 16 ani a fost desemnată, tot la ediția precedentă a Sărbătorii Mierii, Miss Lyson Blaj, la fel ca și colega ei, în urma unor probe. Și ea învață la Colegiul Național ”I. M. Clain” din Blaj, în clasa a X-a, și este pasionată de dans și modelling. Spune că acest titlu îl poartă cu mândrie.

Miss01

Celelalte ”albinuțe” sunt: Adelina (17 ani), Adriana (16 ani), Ana-Maria (16 ani), Andrada (17 ani), Camelia (19 ani), Cosmina (18 ani), Denisa-Roxana (Denisa-Roxana) Diandra (15 ani) Emilia-Maria (16 ani) Maria (17 ani), Mihaela (17 ani), Paula-Carolina (16 ani), Sorina (17 ani) și Ștefania-Andreea (16 ani).

Sarbatoarea Mierii la Blaj03

Costumarea fetelor în albinuțe este o strategie de marketing foarte bună. Ele întrețin atmosfera și prezintă diverse produse potențialilor clienți.

(D.S.)

[nggallery id=200]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea