Rămâi conectat

Sport

FOTO: CIL Blaj, în premieră, banchet de final de sezon, după clasarea pe podiumul Ligii a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, clasată pe ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a la finele turului, a organizat, în weekend un banchet, o premieră pentru formația din „Mica Romă”, în cei cinci ani de prezență la nivelul celui de-al 4-lea eșalon.

 

O petrecere desfășurată la „Casa Tirol”, unde buna dispoziție a fost la ea acasă, ce a continuat în noapte la clubul „Bricks”, elevii antrenorului Septimiu Boancăș bucurându-se de rezultatele obținute în prima parte a stagiunii, încheiată pe poziția a 3-a, la șase puncte de liderul Sportul Petrești, ce a suferit singurul eșec al primei părți a campionatului tocmai cu CIL Blaj.

Cu mici excepții, cauzate de motive obiective, la banchet au participat majoritatea jucătorilor, conducerea tehnică și administrativă a CIL Blaj, invitați speciali fiind Gheorghe Rotar – primarul municipiului Blaj, Sergiu Ștefănescu – secretarul primăriei, dar și câțiva sponsori. „Echipa a meritat o petrecere pentru parcursul din turul campionatului. Ne dorim ca și în primăvară să continuăm pe aceeași linie și, cu siguranță, vom repeta acest episod„, a declarat Augustin Damian, oficialul grupării blăjene.

[nggallery id=6554]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare