Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CIL Blaj, în premieră, banchet de final de sezon, după clasarea pe podiumul Ligii a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj, clasată pe ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a la finele turului, a organizat, în weekend un banchet, o premieră pentru formația din „Mica Romă”, în cei cinci ani de prezență la nivelul celui de-al 4-lea eșalon.

 

O petrecere desfășurată la „Casa Tirol”, unde buna dispoziție a fost la ea acasă, ce a continuat în noapte la clubul „Bricks”, elevii antrenorului Septimiu Boancăș bucurându-se de rezultatele obținute în prima parte a stagiunii, încheiată pe poziția a 3-a, la șase puncte de liderul Sportul Petrești, ce a suferit singurul eșec al primei părți a campionatului tocmai cu CIL Blaj.

Cu mici excepții, cauzate de motive obiective, la banchet au participat majoritatea jucătorilor, conducerea tehnică și administrativă a CIL Blaj, invitați speciali fiind Gheorghe Rotar – primarul municipiului Blaj, Sergiu Ștefănescu – secretarul primăriei, dar și câțiva sponsori. „Echipa a meritat o petrecere pentru parcursul din turul campionatului. Ne dorim ca și în primăvară să continuăm pe aceeași linie și, cu siguranță, vom repeta acest episod„, a declarat Augustin Damian, oficialul grupării blăjene.

[nggallery id=6554]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea