FOTO: CIL Blaj, în premieră, banchet de final de sezon, după clasarea pe podiumul Ligii a IV-a

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

CIL Blaj, clasată pe ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a la finele turului, a organizat, în weekend un banchet, o premieră pentru formația din „Mica Romă”, în cei cinci ani de prezență la nivelul celui de-al 4-lea eșalon.

 

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

O petrecere desfășurată la „Casa Tirol”, unde buna dispoziție a fost la ea acasă, ce a continuat în noapte la clubul „Bricks”, elevii antrenorului Septimiu Boancăș bucurându-se de rezultatele obținute în prima parte a stagiunii, încheiată pe poziția a 3-a, la șase puncte de liderul Sportul Petrești, ce a suferit singurul eșec al primei părți a campionatului tocmai cu CIL Blaj.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu mici excepții, cauzate de motive obiective, la banchet au participat majoritatea jucătorilor, conducerea tehnică și administrativă a CIL Blaj, invitați speciali fiind Gheorghe Rotar – primarul municipiului Blaj, Sergiu Ștefănescu – secretarul primăriei, dar și câțiva sponsori. „Echipa a meritat o petrecere pentru parcursul din turul campionatului. Ne dorim ca și în primăvară să continuăm pe aceeași linie și, cu siguranță, vom repeta acest episod„, a declarat Augustin Damian, oficialul grupării blăjene.

Dan HENEGAR