Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. „Cerul” unei comune din Alba, eliberat de păienjenișul de cabluri montate haotic pe stâlpi. Infratructura rețelelor de comunicații, mutată în subteran

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciugudul, probabil una dintre cele mai cunoscute comune din România, a făcut încă un pas foarte mare spre normalitate. Echipa Primăriei continuă și-a asumat o nouă provocarea, aceea de a „elibera” cerul de păienjenișul de cabluri montate haotic pe stâlpi și introducerea lor în subteran.

Locuitorii din Șeușa au spus adio păienjenişului de cabluri, unele rupte, altele cu colaci de sârmă agăţaţi provizoriu de stîlpi sau de case. Mutarea infrastructurii rețelelor de comunicații este soluţia cea mai corectă, cu avantaje pe termen lung pentru comunitate.

„Ciugudul a făcut și astăzi un alt pas, mic dar extrem de important, spre NORMALITATEA care ar trebui să se regăsească în orice localitate din România. În Șeușa am scăpat de păienjenișul de cabluri montate haotic pe stâlpi și toate au fost introduse subteran, în rânduiala specifică gospodarului de la sat.

Este provocarea pe care echipa Primăriei și-a asumat-o de a „elibera” cerul Ciugudului de cabluri. Și nu ne oprim aici”, a scris edilul de la Ciugud într-o postare pe pagina personală de facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea