Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?” – concurs de desen organizat de Primăria Aiud la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, de Ziua Romilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, primăria municipiului Aiud, în colaborare cu Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, a organizat vineri, 8 aprilie 2016,  concursul de desen cu tema ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, concurs la care au participat elevii claselor primare ai școlii din Aiudul de Sus.

La festivitatea de premiere a fost prezent primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să-i felicite atât pe câștigători, cât și pe toți elevii care au participat cu creațiile lor la concursul organizat de administrația aiudeană.

Festivitatea, ce a avut loc la școala din Aiudul de Sus, a marcat astfel încheierea manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Romilor, sărbătoare care în România este recunoscută prin Legea nr.66/2006 ca ”Sărbătoarea etniei romilor din România.

Cu această ocazie, primarul municipiului Aiud a transmis și un mesaj cetățenilor de etnie romă din municipiu, felicitându-i pe cei care prin activitatea lor contribuie la păstrarea și perpetuarea tradițiilor și obiceiurilor. (C.M.)

[nggallery id=1922]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea