FOTO: apel la „112” din partea arbitrilor, după scandalul de la partida Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), „centralul” Mihai Domșa – lovit de spectatori!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Speriați de incidentele de la finalul partidei derby a Ligii a IV-a, de la Șugag, dintre Transalpina și CS Ocna Mureș, încheiată cu scorul de 4-5 (1-2), arbitrii au apelat la numărul „112”, temându-se pentru securitatea lor!!

Nervoși din pricina faptului că favoriții au pierdut întâlnirea după ce au încheiat jocul cu doi oameni mai puțin, Mura (72) și Rahovean (83), iar adversarii au înscris ultimele două goluri din lovituri de pedeaspă transformate de Vali Drăgan (83 și 90+3), o parte dintre fanii locali au pătruns pe teren, în încercarea de a-i cere socoteală centralului aiudean Mihai Domșa. Lăudabilă intervenția lui Neluțu Budin și a jucătorilor gazdă, care au protejat brigada de arbitrii în drum spre vestiar, dar și așa, Mihai Domșa s-a ales cu două lovituri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și:  FOTO: Liga a IV-a, Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), meci nebun, gazdele – două „roșii”, arbitraj contestat, centralul agresat, în derby-ul din Sâmbăta Mare

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 

Nemulțumiți de maniera de arbitraj, după fluierul final câțiva spectatori au intrat pe gazon, pentru a-i cere socoteală centralului Mihai Domșa mai ales pentru eliminarea lui Mura, un al doilea galben acordat ușor. Jucătorii gazdă și Neluțu Budin au înercat să-i protejeze pe aceștia, ce au ajuns cu greu la vestiare, printr-o mulțume furioasă, centralul primind și o lovitură în ceafă, în drum spre cabine, din partea unui localnic.

Și-au bătut joc de noi în Sâmbăta Mare„, au exclamat fanii furioși la culme! „E gata, eu renunț, ne-au furat pe banii noștri„. Să mearge cine vrea în Liga a 3-a, a afirmat Neluțu Budin, oficialul gazdelor.

Derularea golurilor: P. Lazăr (14) – 1-0, Val. Drăgan (27) și T. Cristea (31) -pentru 1-2, Rahovean (52) – 2-2, Kiss (55) – 2-3, Diaconu (57) și Mura (63) pentru 4-3, Val. Drăgan (84, penalty) – egalitate iar 4-4, gazdele fiind inferioritate după duiă eliminări Mura (72) și Rahovean (83). Lovitura de grație a dat-o același Val. Drăgan (90+3) – un alt penalty transformat sec, după un fault asupra lui Vaidasigan, aiudeanul reușind tripla!

*Eliminarea lui Mura, scânteia ce a aprins scandalul!

Eliminarea lui Mura, în minutul 72, când scorul era 4-3 a fost faza ce a rupt echilibrul, îndelung contestată de gazde, care consideră că Mihai Domșa a greșit flagrant, aducând în discuție și faptul că ulterior Vali Drăgan nu a primit al doilea galben pentru simulare. A fost momentul cheie al jocului, unul tensionat și încheiat cu scandal după fluierul de final.

 

Dan HENEGAR

7 Comentarii

Petropulos 7 aprilie 2018 at 18:19

Nu sunt de acord cu violentele pe terenurile de sport ,dar sunt unii care o cauta cu lumanarea.Si cand mai este la mijloc si cel cu „fanta de lumina”alias Corpodel inclin sa cred ca nimic nu este intamplator…..

Performanta 8 aprilie 2018 at 10:41

Garantat, nimic nu este întâmplător! Acum doi ani cu Surianu, meci pe final de tur la Ocna Mureș, luptam pentru primul loc. 0-0 la pauza. Repriza a2a, 11m clar ca lumina zilei la Circov, neacordat. I-a dat un fundaș peste picioare „de i-a zburat gheata din picior”. În min 90 fault grosolan în atac, a „plecat unul de la ei cu tricoul fundașului nostru acasă. Ăla nu fluiera nimic și luam gol. Același fluierași, aceiași” beneficiari”. Nici eu nu sunt de acord cu violentele, dar când vine un nesimțit și își bate joc de toate eforturile tale e foarte greu sa „te uiți și privesti”.

marius 8 aprilie 2018 at 10:58

Si daca era 5-5 mai dadea un penalty sau o eliminare sa fie sigurii arbitri ca se termina bine…

cristi 8 aprilie 2018 at 23:44

Lipsa totala de profesionalism din partea tuturor,atat din partea echipelor cat si din partea arbitrilor,si ne mai batem cu pumnul in piept ca jucam fotbal.La urmatoarea abatere aceste echipe ar trebui dezafiliate,altfel mentalitatile acestea nu se vor schimba.

Petropulos 9 aprilie 2018 at 10:18

Ai „dreptate” ,echipa trebuie exclusa si arbitrii promovati.Ai o gandire beton prietene…

A dat in lopta candva si fost...... 9 aprilie 2018 at 20:49

Dreptate au unii care spun ca fotbalul e cel mai infect sport si arbitrii te pot tunde si enertva la maxim,fapt pentru care l-am abandonat si doar stirile cu el ma mai intereseaza……!!!Bine sugajeni ca nu v-a arbitrat Lazea din Aiud, ce s-a lasat d3e arbitraj ca numai ziole fripte ne-a facut unora………Si cei din Cermei au acuzat pe V.Rodina de arbitraj smecheresc……la Ghiroda….!

DANI DANI 10 aprilie 2018 at 8:24

Bine că i-a dat prin cap băiatului de la Ocna să cadă în careu în minutul 95 , că altfel vă prindea învierea pe teren și tot nu se termina meciul .

Comentariile sunt oprite