Rămâi conectat

Sport

FOTO: apel la „112” din partea arbitrilor, după scandalul de la partida Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), „centralul” Mihai Domșa – lovit de spectatori!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Speriați de incidentele de la finalul partidei derby a Ligii a IV-a, de la Șugag, dintre Transalpina și CS Ocna Mureș, încheiată cu scorul de 4-5 (1-2), arbitrii au apelat la numărul „112”, temându-se pentru securitatea lor!!

Nervoși din pricina faptului că favoriții au pierdut întâlnirea după ce au încheiat jocul cu doi oameni mai puțin, Mura (72) și Rahovean (83), iar adversarii au înscris ultimele două goluri din lovituri de pedeaspă transformate de Vali Drăgan (83 și 90+3), o parte dintre fanii locali au pătruns pe teren, în încercarea de a-i cere socoteală centralului aiudean Mihai Domșa. Lăudabilă intervenția lui Neluțu Budin și a jucătorilor gazdă, care au protejat brigada de arbitrii în drum spre vestiar, dar și așa, Mihai Domșa s-a ales cu două lovituri.

Citește și:  FOTO: Liga a IV-a, Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), meci nebun, gazdele – două „roșii”, arbitraj contestat, centralul agresat, în derby-ul din Sâmbăta Mare

 

Nemulțumiți de maniera de arbitraj, după fluierul final câțiva spectatori au intrat pe gazon, pentru a-i cere socoteală centralului Mihai Domșa mai ales pentru eliminarea lui Mura, un al doilea galben acordat ușor. Jucătorii gazdă și Neluțu Budin au înercat să-i protejeze pe aceștia, ce au ajuns cu greu la vestiare, printr-o mulțume furioasă, centralul primind și o lovitură în ceafă, în drum spre cabine, din partea unui localnic.

Și-au bătut joc de noi în Sâmbăta Mare„, au exclamat fanii furioși la culme! „E gata, eu renunț, ne-au furat pe banii noștri„. Să mearge cine vrea în Liga a 3-a, a afirmat Neluțu Budin, oficialul gazdelor.

Derularea golurilor: P. Lazăr (14) – 1-0, Val. Drăgan (27) și T. Cristea (31) -pentru 1-2, Rahovean (52) – 2-2, Kiss (55) – 2-3, Diaconu (57) și Mura (63) pentru 4-3, Val. Drăgan (84, penalty) – egalitate iar 4-4, gazdele fiind inferioritate după duiă eliminări Mura (72) și Rahovean (83). Lovitura de grație a dat-o același Val. Drăgan (90+3) – un alt penalty transformat sec, după un fault asupra lui Vaidasigan, aiudeanul reușind tripla!

*Eliminarea lui Mura, scânteia ce a aprins scandalul!

Eliminarea lui Mura, în minutul 72, când scorul era 4-3 a fost faza ce a rupt echilibrul, îndelung contestată de gazde, care consideră că Mihai Domșa a greșit flagrant, aducând în discuție și faptul că ulterior Vali Drăgan nu a primit al doilea galben pentru simulare. A fost momentul cheie al jocului, unul tensionat și încheiat cu scandal după fluierul de final.

[nggallery id=5420]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea