Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Castelul Bethlen-Haller primește locul II pentru Best Winery Accommodation la Romanian Top Hotel Awards 2023: Anunțul companiei Jidvei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Castelul Bethlen-Haller primește locul II pentru Best Winery Accommodation la Romanian Top Hotel Awards 2023: Anunțul companiei Jidvei

Jidvei, renumita companie de vinuri din România, a primit o veste extraordinară în urma anunțului făcut pe pagina sa de Facebook. Castelul Bethlen-Haller, deschis pentru public în urmă cu doar trei ani, a obținut locul II la categoria Best Winery Accommodation în cadrul Romanian Top Hotel Awards 2023.

Această distincție reprezintă o recunoaștere importantă pentru eforturile depuse de companie în a pune în valoare acest loc unic, plin de istorie și farmec.

Gala anuală Romanian Top Hotel Awards este un eveniment prestigios în industria hotelieră, turismului și ospitalității din România. Premiile acordate în cadrul acestei gale reprezintă excelența în domeniu și evidențiază contribuția semnificativă a câștigătorilor în dezvoltarea turismului românesc.

Obținerea locului II la categoria Best Winery Accommodation subliniază calitatea excepțională a experienței oferite de Castelul Bethlen-Haller.

Cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, acest castel a devenit o destinație deosebită pentru turiști și pasionații de vinuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea