Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Cânt și suflet românesc – spectacol de muzică populară la Alba Iulia, de Ziua Națională a României

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă după-amiază, timp de aproape două ore, sute de localnici și turiști și-au încălzit inimile românești în Piața Cetății din Alba Iulia, la spectacolul de muzică populară dedicat sărbătoririi a 95 de ani de la Marea Unire.

Minunatul folclor românesc a fost reprezentat prin muzică și dansuri de numeroși artiști din cadrul Centrului de Cultură “Augustin Bena” din Alba Iulia dar și din alte zone din județul Alba.

Prezentatoarea evenimentului, Angela Chelaru i-a invitat pe rând pe scenă, să încânte sufletele spectatorilor – Ansamblul Județului Alba, neprețuiții Leontina Fărcaș și Muguri de Tezaur, Ansamblul Tradiții Uiorene, Călușarii de la Ceru Băcăinți și solista Alina Hada.

Toți au fost susținuți de acompaniamentul de marcă al Ansamblului Folcloric al Județului Alba, din cadrul Centrului de Cultură “Augustin Bena” din Alba Iulia.

Spectacolul va continua mâine, 1 Decembrie, începând cu orele 13.00 în Piața Cetății din Cetatea Alba Iulia.

[nggallery id=781]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea