Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Campionatul Universitar de Fotbal Alba Iulia, editia 2012-2013. Pe podium:“Carolina Café”, “Anonimii” și “Politia Locală”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 22 noiembrie a avut loc la baza sportivă “Winer’s Club Țălnar”, premierea câștigătorilor Campionatul Universitar de Fotbal Alba Iulia, editia 2012-2013. Cu această ocazie a fost organizat și un meci demonstrativ între câștigătoareale locurilor I și III ale competiției, respectiv studenții Facultății de Sport a Universității “1 Decembrie 1918” constituiți în echipa “Carolina Café” și echipa Poliției Locale Alba Iulia.

La eveniment au fost prezenți și Ioan Vodă, șeful Poliției Locale din Alba Iulia și Marius Rece din cadrul aceleeași instituții. Aceștia și-au încurajat colegii aflați pe teren, fiind ulterior premiați și pupați cordial de asistenta echipei de premiere.

Nouă echipe au luat startul în acest campionat, iar primele 3 locuri au fost premiate cu diplome, medalii si bani.

Locul 1: Carolina Cafe

Locul 2: Anonimii

Locul 3: Politia Locală

Premii speciale: Dreghiciu Alexandru a primit diploma pentru cel mai tehnic jucator al campionatului, iar Tiboc Eneie pentru cel mai bun portar.

Au fost premiate si restul echipelor cu cate o diploma de participare pentru fiecare jucator în parte.

Meciurile au fost arbitrate de Costea Catalin, arbitru si de Leba Corado, student in  anul II la EFS.

Campionatul Universitar de Fotbal  editia 2012-2013 a fost realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Alba, A.J.F. Alba, Carolina Café si Obiectiv Sport.

Potrivit organixatorilor, in semestrul 2 al anului universitar urmează să fie organizate 2 noi evenimente sportive – Cupa Universitatii și Supercupa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea