Rămâi conectat

Sport

FOTO: Campionatul Speranţelor 2014 a fost câştigat de CSO Cugir după ce au învins FC Unirea Alba Iulia în finală

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finale Campionatul Sperantelor26Campionatul Speranţelor 2014 a fost adjudecat de CSO Cugir care s-a impus cu 6-1 (4-0) în finală contra echipei FC Unirea Alba Iulia. Terenul sintetic aferent bazei sportive din Galda de Jos a găzduit final four-ul Campionatului Speranţelor, un turneu în care micii fotbalişti ai judeţului şi-au arătat talentul şi priceperea în sportul rege. Pe margine, dar şi în teren a fost multă pasiune, ambiţii, nervi pe alocuri.

*CSO Cugir a luat şi două distincţii individuale

Echipa de sub Drăgana a mai cucerit încă două premii individuale: Eduard Barbu – golgheter şi Sebastian Borca – cel mai tehnic jucător. Cel mai bun portar a fost desemnat Răzvan Pauletti (Unirea Alba Iulia)

Iată rezultatele:

*Semifinale

 Unirea Alba Iulia – LPS Sebeş 2-1 

Viitorul Aiud – CSO Cugir 4-3

*Finala mică

LPS Sebeş – Viitorul Aiud 4-4 (3-1 după executarea loviturilor de departajare)

*Finala Mare

CSO Cugir – Unirea Alba Iulia 6-1 (4-0)

În 2013, podiumul la campionatului juvenil a fost compus din Europa Alba Iulia, (antrenor Nelu Popa) Unirea Juniors Alba Iulia ocupă a doua treaptă a podiumului (antrenor Alexandru Kalanyos), iar pe locul 3 a terminat Unirea Alba Iulia antrenor (Gheorghe Vasile).  Acţiunea organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba are punct culminant finala Cupei României, ediţia 2014-2015 între Inter Ciugud şi Dalia Sport Daia Română, programată la ora 17.30.

[nggallery id=1910]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea