Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ”Cadoul” de Moș Nicolae din partea unui albaiulian pentru firma de salubrizare RER-VEST: ”Ca să nu le stric sărbătorile, i-am predat personal”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| ”Cadoul” de Moș Nicolae din partea unui albaiulian pentru firma de salubrizare RER-VEST: ”Ca să nu le stric sărbătorile, i-am predat personal”

Un albaiulian a decis să ia măsuri după ce firma de salubrizare RER VEST nu a mai ridicat deșeurile plastice de două săptămâni de la locuința sa. Bărbatul a dus sacii cu deșeuri la sediul firmei, pentru a-i preda personal.

CITEȘTE ȘI: RER Vest, amendă de 75.000 de lei pentru deversarea apelor uzate într-un pârâu. Tribunalul: Confundarea conductelor este „complet necredibilă”

”Fiind ocupați cu sărbătorile de iarnă, nici acum două săptămâni, nici ieri, n-au catadicsit să ridice gunoiul. După ce am sunat, mi-am cerut umil scuze că n-am colectat în sacii transparenți, pe care nu i-am mai primit de peste un an, mi s-a spus că nu a fost ridicat din cauză că era pus în saci negrii.

Și ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”, a declarat albaiulianul.

El îi încurajează și pe restul albaiulienilor care sunt în aceeași situație să procedeze la fel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Șebeș din data de 29 februarie, se află un proiect de hotărâre care prevede amplasarea a unui număr de 7 cișmele pe raza Municipiului Sebeș. Potrivit proiectului, cele 7 cișmele urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea