Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Bujor Adam, ambulanțierul cu 45 de ani în slujba albaiulienilor, la ultima tură de serviciu: „Un om minunat! Pensie lungă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Bujor Adam, ambulanțierul cu 45 de ani în slujba albaiulienilor, la ultima tură de serviciu: „Un om minunat! Pensie lungă!”

Salvatorul Bujor Adam se retrage din activitate după peste patru decenii de muncă în slujba albaiulienilor, în cadrul Serviciului de Ambulanță județean Alba.

„După 45 de ani petrecuți ca angajat al Serviciului de ambulanță județean Alba, ambulanțierul, colegul și prietenul nostru Bujor Adam a spus prezent la ultima tură efectuată pe ambulanta AB15AMB.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Găsim cu toții greu cuvintele în aceste momente! Să rămâi Bujo același om fain pe care l-am cunoscut! Sănătate multă și pensie lungă!”, a scris medicul Călin Potor pe Facebook.

„Un om minunat! Mulțumesc pentru toate sfaturile și vorbele frumoase, spuse în momente importante din viața mea! Vă îmbrațișez cu drag și vă doresc pensie lungă și frumoasă!”, este unul din mesajele albaiulienilor care îl cunosc pe ambulanțier.

Bujor Adam a fost printre membrii Serviciului de Ambulanță județean Alba care au primit din partea autorităților locale diplome de excelență, în 2022, cu ocazia Zilei naționale a Ambulanței din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea