Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Bucuriile lunii decembrie, la grădiniţa „Voinicel” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă din zilele apropiatei sosiri a lui Moş Nicolae, educatoarele Lucia Durduc, Berta Caluser, Delia Durduc şi Crina Radac de la Grădiniţa „Voinicel” din Cugir au dat startul pregătirilor sărbătorilor de iarnă, organizând o serie de manifestări prin care preşcolarii să-şi poată transpune sentimente şi trăiri legate de evenimente specifice acestei perioade atât de îndrăgite de ei.

  Şi pentru a arăta că sărbătorile au fost şi au rămas o sursă inepuizabilă de inspiraţie, pentru realizarea unor activităţi practice, în special de natură artistico-plastică, educatoarele au organizat împreună cu copiii expoziţia concurs „Bucuriile iernii”, iniţiativă la care participă preşcolari din toate unităţile de învăţământ din zona Cugir.

Activitatea care face parte din proiectul educaţional „Bucurii pentru copii” ce se derulează pe parcursul întregului an şcolar şi are drept scop descoperirea şi atragerea în competiţie a unui număr cât mai mare de preşcolari cu înclinaţie spre creaţia artistico-plastică dar şi pentru dezvoltarea relaţiilor de parteneriat între unităţile şcolare din zonă.

În acest demers, grădiniţa va fi însoţită de librăria „Elco Bussines”care oferă premii câştigătorilor celor trei concursuri pe care le conţine proiectul.  „Organizarea acestui concurs ne-a oferit prilejul de a antrena copiii în activităţi care le-au stimulat imaginaţia şi creativitatea şi i-au făcut să trăiască sentimente de bucurie şi candoare în sufletele lor. Ei s-au întrecut în a desena, a picta, în a confecţiona colaje cu diverse materiale şi felicitări.  Acum, ne pregătim pentru marea sărbătoare a Naşterii Domnului. Este o sărbătoare a bucuriei, a înţelegerii a cadourilor, iar copiii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, noi educatoarele împreună cu ei pregătim colinde, serbări şi bradul impodobit”, ne-a mărturisit coordonatoarea Grădiniţei „Voinicel”, educatoarea Lucia Durduc. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea