Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Bucurie de Crăciun pentru o mamă din Alba care-și crește singură cei 6 copilași: „Zâmbetul trebuie să existe pe chipurile fiecăruia de sărbători!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bucurie de Crăciun pentru o mamă din Alba care-și crește singură cei 6 copilași: „Zâmbetul trebuie să existe pe chipurile fiecăruia de sărbători!”

Tradiționala campanie „Zâmbetul De Sărbători”, inițiată de PES activists România, a ajuns la o familie cu șase copilași din comuna Gârbova, sat Reciu.

„Aici am întâlnit o mamă care, cu responsabilitate și implicare, își crește singură copiii. Este vorba despre șase copilași minunați, ambițioși și optimiști, care vor să învețe și să ajungă oameni mari.

La această acțiune au participat europarlamentarul Victor Negrescu, coordonator PES activists România și vicepreședinte al Partidului Socialiştilor Europeni, dl primar Muntean Nelutu, dr. Tudor Alexandru Florin, coordonator PES la nivel județean și colegii nostri dr. Adrian Bara , Anca Tanase , Andrei Sarmasan si Mihai Nicolae Ciorgovean. Am avut plăcerea printre împodobirea bradului și împartirea cadourilor să povestim cu această frumoasă familie.

Tradiția campaniei ”Zâmbetul de Sărbători, desfășurată an de an, în multe județe din țară, merge mai departe! Lucrurile bune trebuie să continue. Plăcerea este și de partea noastră de fiecare dată!”, a scris subprefectul Corneliu Mureșan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea