Rămâi conectat

Sport

FOTO: bombă în Liga a IV-a, Arena Alba Iulia învinsă de Mureşul Vinţu de Jos, Industria Galda a câştigat în prelungiri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda - CS Ocna Mures1Surpriză de proporţii în etapa a 15-a din Liga a IV-a: Arena Alba Iulia ocupanta locului secund a fost învinsă cu 1-0 (0-0), de penultima clasată Mureşul Vinţu de Jos, ce a debutat în retur cu o victorie uriaşă.

Liderul Industria Galda de Jos s-a salvat în prelungiri, când nou-venitul Cr. Bodea a adus trei puncte mari pentru Alin Hancăş, care s-a distanţat astfel la 4 puncte în vârful ierarhiei (36 Industria, 32 Arena)

*Rezultate: Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureş 2-1 (0-0): Bodea (65, 90+4, la primele reuşite pentru noua echipă)/ A. Gherman (67). „Am făcut un joc mai puţin reuşit, împotriva unei echipe arţăgoase, bine aşezată în teren, pe care l-a câştigat cu şansă în prelungiri. Bodea este un jucător care a făcut diferenţa, a fost meciul lui. Rezultatul de la Vinţu… în fotbal se poate întâmpla orice„, a spus Alin Hancăş.

FOTO Galda: Gligor UDREA

[nggallery id=1334]

*Aşa se întâmplă când vii pe vârfuri la meci”, a afirmat supărat Fogoroşi

*Mureşul Vinţu de Jos – Arena Alba Iulia 1-0 (0-0): Răcătăian (78).

În primul rând acceptăm cu demnitate înfrângerea, victoria Mureşului fiind absolut meritată după aspectul meciului. Fotbalul întotdeauna te pedepseşte când vii pe vârfuri la meci şi desconsideri adversarul. Şansele au scăzut enorm în urma acestui rezultat. Portarul advers a prins o zi foarte bună, dar am jucat foarte slab. După victoria cu Galda am fost cu nasul pe sus, dar uite că ne-am trezit că am pierdut cu o echipă din subsol„, a spus antrenorul Ştefan Fogoroşi după acest eşec neaşteptat, venit după ce etapa anterioară a învins pe prima clasată.

În partida din această după amiază din runda a 15-a a Ligii a IV-a, Inter Ciugud – Olimpia Aiud 1-2 (0-2), marcatori Ad. Truşcă (90+4), respectiv Felindean (32) şi Văcariu (41), aiudenii fiind la a doua victorie consecutivă sub comanda lui Radu Andone.

 Celelalte rezultate:

 *Metalul Aiud – Performanţa Alba Iulia scor, 0-8 (0-5): D. Ianc (1), Mura (26, 41), Hada (28), Năcreală (38), Frenţiu (61), respectiv Morar (66, 84), dar aiudenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 20 când Cr. Sârb (Metalul) a fost eliminat.

 *Cuprirom Abrud – Dalia Sport Daia Română 4-2 (2-2). Au marcat: Sularea (6, 30), Goia (56), Olelei (65) / Colcer (37), Kopandi (39 – autogol).

 *Rapid Teiuş – Energia Săsciori  2-0 (2-0): Cerghedean (28, 32 – ambele din penalty). În minutul 44 marcatorul celor două goluri ale partidei, Cerghedean a fost eliminat, iar în minutul 71 colegul său, Cutean a fost trimis şi el la cabine.

 Viitorul Sântimbru a stat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea