FOTO: Bărbat din Alba Iulia amenință că se aruncă de pe clădirea AlbaPam, de lângă gară UPDATE

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

IPJ Alba informează că un bărbat de 30 de ani amenință că se aruncă de pe clădirea Alba Pam situată lângă Gara Alba Iulia.

La orele 15.05, bărbatul se afla încă pe clădire. Mai multe echipaje de poliție, SMURD și pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului, pentru a îl convinge pe tânăr să renunțe și să coboare de pe clădire.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

tentativa suicid (2)

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

UPDATE ora 16.00: Bărbatul a cedat în cele din urmă solicitărilor salvatorilor de profesie și a coborât singur de pe clădire.

Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său, mărturisind că uneori viața este de nesuportat iar gândul sinuciderii pare cea mai la îndemână soluție.

Acesta s-a plâns că nu își găsește un loc de muncă și că trăiește de pe o zi pe alta, fără nicio perspectivă de mai bine. După ce a spus că știe că a greșit și-a cerut scuze și le-a mulțumit salvatorilor pentru că l-au întors din drum.

UPDATE ora 15.30:  Tânărul se numește Constantin Ciprian Bucea, are 30 de ani iar și se află pentru a doua oară în această situație. În luna octombrie 2014, după ce s-a suit pe aceași clădire amenințând că se va sinucide, pompierii și polițiștii l-au convins în cele din urmă să coboare.

Fiind o persoană a străzii, Ciprian locuia temporar în Centrul Social de Urgență din apropierea gării, unde sunt cazate persone fără adăpost. Potrivit colegilor din centru, tânărul suferă de o boală psihică.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Strigăt de DISPERARE! Tânărul din Alba Iulia, care a încercat să se sinucidă, era amenințat de cămătari

Revenim cu detalii

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

VLAD TEPES 13 martie 2015 at 18:35

…ia uite bai frate,au ajuns ciorile,NEGOCIATORI si sa dea interviuri…

gadea si ciutacu 13 martie 2015 at 19:12

Dar lasati-l fratilor sa se arunce. Selectia naturala. Eu platesc pompierii si politia din banii mei pt un individ ca asta care a vazut ca poate sa faca spectacol odata si face si a doua oara. Oare cine crede ca ii gaseste servici in ziua de azi? Din cate inteleg, omul are probleme psihice si presupun ca pt asta primeste oaresce indemnizatii. In plus, nu traieste in strada ci intr-un centru social. Ar trebui primaria sa-i cumpere casa si sa-i dea servici? Pt o casa platesti rate 30 de ani si pt un serviciu trebuie sa ai atat pregatire cat si experienta si sa fii intreg la cap. Daca voia intr-adevar sa se sinucida, o facea de prima data. O amenda pt tulburarea ordinii si linistii publice i-ar scoate din cap cheful de a face circ.

parere 13 martie 2015 at 19:28

asta e sistemul capitalist. Ajungi sa crezi in „selectie naturala” si ” viata e nedreapta, doar cei mai buni reusesc”, de zici ca suntem animale in jungla. Toata lumea are un loc chiar si cel care subiectul articolului, cu medicamente mai scumpe si un loc de munca pe masura stiintei lui, ar avea o sansa in societate. Pe cand revine comunismul ?

Așa zis-a Burebista 13 martie 2015 at 20:14

Doamne ferește. Mulțumim negociatorului.

mike 15 martie 2015 at 20:58

In final –pentru ca omul invata din greseli—nu se poate pune lacat la accesul scarii ca numai cei autorizati sa poata folosi scara imobilului????– curios ca nu se invata din patanii–gadea si ciutacu are ceva dreptate si la maturatul strazii se poate cistiga si traii omeneste –la oi,la rinitul balegi la agricultura etc– dar daca nu vrem sa muncim?? aici e dilema

Comentariile sunt oprite