Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Balul ”Parfum de primăvară”, organizat de PNL Alba, la restaurantul Mercur Magic. Performanța feminină, premiată la o petrecere fastuoasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parfum de primavara195Performanța feminină a fost premiată și în acest an, în apropierea zilei de 8 Martie, la a VIII-a ediție a Balului ”Parfum de primăvară”, organizat de Organizația Femeilor Liberale Alba la restaurantul Mercur Magic din Alba Iulia. S-au acordat premii pentru următoarele domenii: voluntariat și proiecte europene, sănătate, tradiții și patrimoniu cultural, mediul de afaceri, educație, respectiv administrație și politică.

Citeşte şi: Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru soţie, mame, iubite, colege sau profesoare

Balul a început cum nu se putea mai bine pentru primarul Mircea Hava care a sărutat și felicitat toate doamnele și domnișoarele din sală, urându-le ”La mulți ani!”, duminică este, parfum de primavara12se știe, o zi deosebit de importantă pentru reprezentantele sexului frumos. Copreședintele PNL Alba, Mircea Hava, le-a oferit fetelor câte o zambilă, fiind ajutat de colegii Dorin Nistor și Raul Tudorașcu care i-au dus coșul cu flori. După ce au servit aperitivul și au urmărit un scurt program artistic – un dans realizat de o echipă bine pregătită din Sebeș – a început premierea unora dintre cele mai meritoase femei din Alba dar, asta, nu înainte ca cei doi copreședinți ai PNL Alba, Mircea Hava și Adrian Teban, să spună câteva cuvinte.

”Le mulțumesc doamnelor că suntem la a VIII-a ediție. Știu că ieri v-ați întâlnit la Alba Iulia și ați reglat tot ceea ce este bine pentru învățământul românesc. Eu vă mulțumesc că suntem împreună și că vă simțiți bine aici cu noi. Doamnelor, la mulți ani. Domnilor, să aveți grijă de doamne”, a spus Mircea Hava.

”Sper că această fuziune ne-a adus la toți o primăvară mai plăcută. Sper să ne faceți (n.r. doamnelor) viața puțin mai frumoasă și interesantă. Vă urăm o seară plăcută”, a spus Adrian Teban.

parfum de primavara143Domeniile și doamnele premiate în 2015 sunt:

Voluntariat și proiecte europene:

Elena Virdea și Andreea Idita Șeican

Sănătate:

Maria Mirela Avram – medic specialist UPU și Simona Cireașă – medic dermato-venerice

Tradiții patrimoniu cultural:

Roxana Reche și Maria Zereș

Mediul de afaceri:

Dana Mucea

Educație:

Ileana Chivoiu, Teodora Zărnescu și Lenuța Bloj

Administrație și politică:

Lenuța Bubur – primar Crăciunelul de Jos, Lenuța Aldea – primar Cergău, Emilia Cândea – primar Doștat, Cristina Trăilă, Lucia Varga – copreședinte OFL București.

Citeşte şi: Mesaje, urări şi felicitări de ziua femeii

parfum de primavara169Festivitatea de premiere a fost prezentată de Elena Ignat și Rodica Andronescu, care au chemat câte un reprezentat de seamă pentru a înmâna premiile: o diplomă și un trofeu (sub formă de vază).

Mircea Hava s-a ținut și de glume, spunându-i primăriței din Crăciunelul de Jos, aflată la al patrulea mandat, că lor le va fi greu să scape de această funcție.

De la marele eveniment au existat și mari absenți. Nu-i precizăm noi, vă lăsăm pe dvs. să apreciați care sunt, după ce veți vedea galeria cu fotografii.

(D.S.)

[nggallery id=117]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea